Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2009. 19:12h.

Montilla injecta moral als Mossos

El president expressa "tot el suport" a la policia catalana

Montilla injecta moral als Mossos

El president Montilla, durant la visita al Complex Central dels Mossos

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat aquest divendres que els Mossos “són l’element principal de la política de seguretat de Catalunya”, i els ha demanat “màxima exigència” en la seva tasca, alhora que els ha expressat “tot el suport”.

Aquestes manifestacions de Montilla es produeixen després d'un període en què s'han produït algunes declaracions crítiques amb la policia catalana des d'alguns sectors, i que fins i tot el conseller responsable, Joan Saura, hagi expressat algunes reticències sobre determinades actuacions policials.

Durant una visita al nou centre Egara, que acull el Complex Central dels Mossos d’Esquadra, ha dit que la policia catalana ha de sentir “l’exigència i el suport incondicional dels seus comandaments i responsables polítics com un estímul per fer la seva feina ben feta, com un impuls per desplegar la seva vocació, per lliurar-se amb responsabilitat i respecte al servei dels ciutadans del nostre país”.
 
Ha afegit que el nou Complex Central dels Mossos esdevé “la clau de volta que ha de garantir la coordinació i efectivitat de la nostra policia”, i que suposa “un pas qualitatiu en la garantia del dret a la seguretat”. I en aquest línia, el president ha afirmat: “No podem permetre que la seguretat no arribi a tota la societat, i a tot el territori; no podem permetre que es posi en qüestió aquesta garantia, que és la clau per a la cohesió”.
 
És més, ha avisat, “aquest és un risc que no podem córrer, perquè sense seguretat no hi ha llibertat, no hi ha democràcia, ni cohesió, ni equitat, ni convivència”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 cano86, bcn, 31/10/2009 - 15:28

FUERA MONTILLA! FUERA MOSSOS

ANTI-MOSSOS

#3 Corona de Aragón, Güesca, 31/10/2009 - 13:12

Y a nosotros nos podría inyectar nuestros bienes y todos contentos.Bienes de Aragón para Aragón

#2 Ton, La Catalunya mafiosa del Montilla i cia, 31/10/2009 - 00:06

... i no l'han detingut? que l'investiguin, aviam si s'hi torna a atansar.

#1 Sebastià, bcn, 30/10/2009 - 19:53

Aquest titular és ciència ficció. Si en Montilla (la alegría de la huerta) és la cosa més avorrida i insípida!. Anem bé si aquest home ens ha d'injectar moral, he he.