Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2010. 21:14h.

Montilla insinua "joc brut" de CiU amb l'alzheimer de Maragall

El president diu que "deixen sobradament demostrat el que són"

Montilla insinua "joc brut" de CiU amb l'alzheimer de Maragall

Montilla i Mas, en una foto d'arxiu al Parlament

El president de la Generalitat, José Montilla, ha denunciat el "joc brut" i els pocs "escrúpuls" de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) per publicar en el seu butlletí intern una entrevista amb l'expresident Pasqual Maragall, en la qual pronosticava la victòria d'Artur Mas a les properes eleccions al Parlament. Segons el cap de l'Executiu, "deixen sobradament demostrat el que són, parlen de joc net, però estic convençut que en el fons practicaran molt joc brut".

Montilla ha vist un interès electoral en aquest reportatge perquè "no sé quantes entrevistes li ha fet un butlletí de CDC al president Maragall als darrers anys. Estan en el seu dret però no és casualitat", en declaracions a Onda Cero.

"No entraré a valorar els escrúpuls de les persones que han anat a fer una determinada entrevista en uns determinats moments. No entraré a valorar el que han dit d'ell al llarg de molts anys i, després, fer-li una entrevista casualment ara perquè tingui la repercusió que té", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 joan (osona), Vic, 15/09/2010 - 14:52

Sr. Montillam, quina por a perdre amb la bestiesa que acaba de dir. A quedat com un drap brutisim.

#23 Potro, Palafrugell, 15/09/2010 - 11:16

Si el vau apartar del partit. Esteu manipulats des de Madrid.

#22 joan, manresa, 15/09/2010 - 09:47

El Casal obre ya la paradeta---anem dora que tenim molta feina avui.,,jejej---Sr.Montilla,sa de ser molt,pro molt.....per insinuar una cosa axís.Vosté es l'unic que ha fet menció auna cosa tan íntima.No te vergonya.Axó sol ya es motiu de demar-li que dimitexi.No es digne personalment de ser Presi

#21 FERRAN, BARCELONA, 15/09/2010 - 09:31

Els altres, aprofiten, també, la seva malaltia per treure valor a les seves paraules.Senyors, uns i altres, que aqui no hi ha sants i, molts, no ens llempem el dit. Que som grandets.

#20 FERRAN, BARCELONA, 15/09/2010 - 09:30

parer, tant sociates com convergents se n'han aprofitat: els uns han aprofitat l'avinentesa de, en primer lloc, el seu canvi de parer, legítim, pel que fa a certs temes amb la presumpta feblesa de caire mental que l'hagi pogut causar, ja a hores d'ara, la seva greu malaltia. Els altres, doncs