Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2009. 12:20h.

Montilla insta Carretero a ser candidat al Barça

El president de la Generalitat diu que "Laporta no em preocupa gens"

Montilla insta Carretero a ser candidat al Barça

Montilla, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha dit en una entrevista a El món a RAC1 que "espero que Joan Carretero es presenti a les properes eleccions a la presidència del Barça i sigui coherent", després de dir que és més important el president del Barça que el de la Generalitat.
 
"No sé quin paper té Joan Laporta en l'escenari polític català, per tant, no em preocupa gens", ha afegit.
 
Pel que fa als informes, Montilla ha assegurat que "no hi ha un informe sobre periodistes". "L'auditoria diu que no hi ha irregularitats. El que hi ha són apreciacions sobre la utilitat dels informes. Si són o no de dubtosa utilitat és tremendament subjectiu", ha considerat.

Sobre l'SMS de Joan Saura a Jaume Bosch que deia que el discurs de Montilla era un tostón ha justificat que "això és llenguatge col·loquial a través d'SMS. No hi dono més importància."
 
"Crec que és quelcom privat. Els SMS són correus, és un correu privat. Jo no diré què ha de fer el president del Parlament, però un correu personal és un correu personal."
 
En referència al cas Millet, ha valorat que "jo crec que els ciutadans estaran sorpresos i esperem, amb tot el respecte per la independència dels jutges, que la justícia actuï amb rapidesa. Una justícia justa és aquella que, a més a més, és ràpida. La justícia ha de ser ràpida si no vol erosionar la seva imatge davant dels ciutadans."
 
"Mentre hi hagi investigació judicial no s'ha d'obrir una comissió d'investigació al Parlament", ha assenyalat, a més d'indicar que "aquest problema no és un problema de finançament dels partits, és un problema d'un senyor que ha robat".
 
Pel que fa a les donacions del Palau a la Fundació Trias Fargas, ha opinat que "el que hagi de fer CDC ho ha de decidir CDC. Però estic segur que els mecenes que donaven recursos a la Fundació del Palau no els posaven perquè els rebés la fundació d'un partit."
 
"Jo, evidentment, ho he fet mirar si la Fundació Rafael Campalans ha rebut donacions de la Fundació del Palau i no n'hem rebut", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Ricard, St. Dadurní, 05/10/2009 - 15:25

Montilla president de l'escala ja! (i dubto que donés el nivell)

#11 xavi, BCN, 05/10/2009 - 14:29

Uy, si es veritat el Barça es mes important que la Generalitat de Catalunya, que ens va costar tant de temps recuperar.Estem una mica tontets. Marc Sabatés president!

#10 Oriol, BCN, 05/10/2009 - 13:27

I tant que ens en recordem de les presses que va tenir Montilla per fer-se la foto amb Laporta. Va ser el dia següent que aquest hagués quedat amb el Mas per fer un cafè.

Montilla era i és conscient que el Barça és la 1ª institució del país

#9 Joan, Baix Llobregat, 05/10/2009 - 13:07

El president de la Generalitat és menys important que el president del Barça, precisament perquè el Barça no té que demanar permís a Madrid per clavar-li mitja dotzena de gols a l´equip que representa la capital d´Espanya. Vet aquí la diferència.

#8 Maria Teresa, Sant Just d'Esvern, 05/10/2009 - 12:59

Carretero candidat al Barça Jose?, i perqué no tu candidat a la FECAC?, vols dir que tens condicions per ser qualsevol altra cosa?.