Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2010. 11:00h.

Montilla: "la decadència seria la independència"

Creu que "afortunadament, la majoria de ciutadans de Catalunya no estan per la independència"

Montilla: "la decadència seria la independència"

Montilla, en un moment de l'entrevista

El president de la Generalitat, José Montilla, considera que la independència de Catalunya portaria el país a la decadència. Ho ha dit en una entrevista a TVE en referir-se a una de les proclames independentistes que sonen a Catalunya. "'Independència o decadència', certament li hauríem de preguntar al candidat de Convergència i Unió si aquest és el dilema. La decadència seria la independència. Afortunadament, la majoria de ciutadans de Catalunya no estan per la independència".

Sobre la sociovergència a la que es va referir en una recent entrevista José Corbacho, el president català ha assegurat que els pactes entre dos grans partits "només es donen en una situació de dificultat extrema", cosa que al seu parer ho fa molt improbable. Segons José Montilla, PSC i CiU no són partits complementaris i això fa difícil que puguin governar junts. A més, ha afegit "no anem a les eleccions per ser la falca de ningú. Anem a les eleccions per guanyar-les i seguir transformant Catalunya".

Publicitat
Publicitat

123 Comentaris

Publicitat
#123 JOAN, mataró, 18/09/2010 - 13:46

Si clar que si ,pero DECADENCIA PER ESPANYA aixo si que esta ben CLAR

#122 Josepet, de Sant Celoni, 18/09/2010 - 11:31

A més, a molts dels que volem la independència ens la porta fluixa si serem més o menys rics que Espanya, Holanda o Kazajstan, el que volem és ser lliures. El tema de la pela no és la principal raó (per la majoria no burgesa). És que estem fins als collons de ser tractats com a una colònia.

#121 Josepet, de Sant Celoni, 18/09/2010 - 11:22

Seguimos, ara ho veig, no ets tontet, ets demagog. Barrejes a la teva conveniència el valor absolut (potència econòmica nacional) amb el pc (riquesa de la població) i la distribució més o menys justa d'aquesta. Aclareix-te una mica, capsigrany, si no és impossible comparar res.

#120 A Lleida només un 8% (inclús menys), Lleida, 17/09/2010 - 20:11

Sr. Montilla, a Lleida el 92% de la població compartim la seva opinió, no vol dir que el votarem pero estem d'acord amb vosté. Estem molt bé dins d'Espanya. En cas d'independència que no comptin ni amb Lleida, Vald'Aran, tota la costa, TGN, BCN i cinturón rojo, el demés s'ho poden quedar.

#119 ¿Seguimos, ...a ver quien pierde?, 17/09/2010 - 18:31

(Kuwait és un país amb el doble de PIBpc q CAT on hi ha una minoria molt rica, i una inmensa majoria molt pobre)