Publicitat
Política · 29 de Gener de 2009. 09:17h.

Montilla lamenta la imatge donada davant Pöttering

"Els no catalans se'n van amb la sensació de que l'únic que ens preocupa és la llengua catalana"

Montilla lamenta la imatge donada davant Pöttering

Pujol i López Tena, darrera de Pöttering, durant l'acte de dilluns

El president del Parlament europeu, Hans-Gert Pöttering, ha mostrat el seu malestar i la seva "sorpresa" pel fet que durant el col·loqui del passat dilluns a Barcelona els representants polítics catalans, començant per l'expresident Jordi Pujol, centressin les seves intervencions en el debat sobre la llengua catalana a la UE.

Segons informa La Vanguardia, el president de la Generalitat, José Montilla, va lamentar que d'actes com aquest, "els no catalans es porten la impressió de que l'únic que ens preocupa és si es podrà utilitzar o no la llengua catalana en les institucions europees, però no dels temes dels quals volem parlar". "El president assenyalava així que en plena crisi econòmica i amb una Unió Europea amb dificultats per a prendre decisions de forma conjunta, Catalunya no pot transmetre la idea a l'exterior que està centrada en debats interns", apunta el diari.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 torribera, bcn, 29/01/2009 - 22:10

Aquesta impressió la tenim fins els catalans. Serà perque els polítics catalans porten 30 anys vivint del mateix rotllo.
No importa si el pais és pobre, el que importa és que parlem català.

#40 Juan, Barna, 29/01/2009 - 21:08

No sé de que se lamenta el Sr. Montilla. Quizás no sea lo único lo que preocupa a los catalanistas, pero la lengua es algo enfermizo. De todos modos, el Sr. Montilla es culpable en parte de esta situación, sino por acción sí por omisión.

#39 Jaume, Gracia, 29/01/2009 - 20:54

Haha!! els ultres kropofag i pablopaplitopablete insulten com histeriques pq no tenen CAP argument. Tot va a parar al mateix lloc: insults i prou. Quina colla d'indocumentats. Sort que no entenc be l'estranger, que si no...

#38 Jude, bcn, 29/01/2009 - 20:25

Sr. Montilla, Catalunya transmet exactament el que és: una regio anclada en el pasat, paranoicament obsesionada amb la seva identitat i amb un idoma que fa servir com a eina pólitica.

#37 RASCA, CASTELLDEFELS-ESPAÑA, 29/01/2009 - 20:03

Jaume (Gracia : ERES UN LAME CULOS

ETS UN LLEPA CULS


TE LO HE DICHO EN LAS DOS LENGUAS OFICIALES DE LA REPUBLICA CATALANA BANANERA
JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA