Publicitat
Política · 23 de Juny de 2010. 20:20h.

Montilla 'mima' els Mossos

Després de les successives polèmiques del conseller d'Interior

Montilla 'mima' els Mossos

Montilla, entre Saura i Delort, després de l'acte

El president de la Generalitat, José Montilla, ha rebut aquest dimecres els set nous comissaris del cos de Mossos d’Esquadra, entre els quals figura per primer cop una dona. L'acte es produeix després de les recents polèmiques que han protagonizat sectors de la policia catalana amb el conseller d'Interior, Joan Saura.

La de comissari, segons un comunicat del Departament d'Interior, és la categoria de comandament de major graduació dels Mossos d’Esquadra, i per tant, els nous càrrecs formen part de la cúpula directiva policial i "són els màxims responsables de garantir i vetllar per la seguretat dels ciutadans del territori català".

La comitiva ha estat encapçalada pel conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, en companyia del secretari de Seguretat, Joan Delort; el subdirector operatiu de la Policia, comissari Josep Milán, i la resta de comissaris dels Mossos d’Esquadra.
 
El president Montilla ha volgut conèixer personalment els nous comissaris en una trobada formal al Palau de la Generalitat. L’objectiu d’aquests nomenaments ha estat consolidar i reforçar l’estructura de comandament en l’escala superior del cos, en un moment en què ha finalitzat el desplegament dels Mossos d’Esquadra a tot el territori català.

"Els ascensos", diu el comunicat, "s’han produït alhora per donar resposta a la necessitat de dimensionar el cos no només de manera quantitativa sinó qualitativament, per tal d’adaptar els seus recursos humans a la demografia de Catalunya i a les necessitats pròpies d’una policia moderna, dinàmica, preparada i professional".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Johan, Sants, 24/06/2010 - 13:31

els mossos tenen poca memoria com escassa formació es veu..montilla i saura agafadets de la mà!i els seus amics mossos k embruten luniforme i el nom del cos policial..sense estudis ni preparació així anem Catalunya!ens estan enfonsant en un pou sense fons