Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2008. 12:46h.

"Montilla no ha estat a l'altura amb Seat"

El president del comitè d'empresa, Matías Carnero, li retreu "la seva falta d'iniciativa total"

El president del comitè d'empresa de Seat, Matías Carnero, ha acusat el President Montilla de "no estar a l'altura" en els conflictes laborals que diverses marques automobilístiques han tingut a les últimes dates. Entrevistat en el programa 'El matí a 4 bandes' de Ràdio 4, Carnero ha assenyalat que "l'Administració, començant pel president Montilla, no ha estat a l'altura".

"Hauria d'haver afrontat d'inici i amb valentia, no el tema del procés de Seat sinó el procés de qualsevol empresa del sector", ha expressat el dirigent de Seat, a més d'afegir que "un president de la Generalitat  no es pot aixecar i en funció del que diu el diari fer o deixar de fer". "Havia d'haver afrontat el procés d'inici i no haver esperat", ha reiterat.

Carnero considera que "no pot ser que en el tema Nissan s'hagi reunit primer el ministre d'Indústria que el president de la Generalitat". "Montilla té l'obligació de defensar primer els interessos de Catalunya i de l'empresa que està a Catalunya, i no anar a remolc del ministre d'Indústria i del Govern central", ha afegit, a més de lamentar la "falta d'iniciativa total" del president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 joan, manresa, 08/11/2008 - 17:06

Te raó Sr.Matías,han fet el canari,i compte no olvidi tambe al Sr.Zapatero.Tractanse de multinacionals hauría de habet algun esforz..,clar que axó ya és demanar masse.Un per d'allo que ..--on no ni ya,..--i l'altre no te temps,perd el cul per una fotu

#25 Eduard, Castelldefels, 07/11/2008 - 22:56

Les reclamacions a ERC (Carod i germans, i altres similars que han fet d'
ERC una ITT)
Catalunya no oblidarà el que heu fet i esteu fent

#24 Montse, Catalunya decadent., 07/11/2008 - 21:38

Mireu que és sencill, aquest home és un illetrat i oportunista, coi, que allà on no n'hi ha no en raja, que no dóna per res més, si és que mai a donat per alguna cosa. Es que no sap ni escriure. Quin home més negat, dèu meu!!!

#23 JPC, Barcelona, 07/11/2008 - 21:23

Aquests eaquerranosos que viuen a Catalunya amb mentalitat clarament espanyola acabaran enyorant Jordi Pujol, ja,ja,ja.
Això no vol dir que la seva situació laboral sigui preocupant i injusta.

#22 ona, bcn, 07/11/2008 - 19:40

Que se puede esperar de alguien que se promociona con el termino Nocilla Merendilla