Publicitat

El president aprofita el final de la legislatura per fer inauguracions fins i tot a l'agost

Montilla no para

La consellera de Salut, Marina Geli; el president de la Generalitat, José Montilla; la ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, aquest estiu a Roses

Llevat del 6 al 20 d'agost, en el que el president de la Generalitat no va tenir actes oficials, José Montilla ha desplegat una intensa activitat política en ple mes d'agost ara que s'acosten eleccions. Aquest dijous ha inaugurat, -acompanyat per la consellera de Salut, Marina Geli- el nou edifici ambulatori de Salut Mental i Addiccions a Mataró.

Aquest centre, gestionat pel Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), està ubicat a les noves instal·lacions que s’han construït al costat de l’entrada principal de l’Hospital de Mataró. La inversió per a aquest nou equipament de Salut Mental ha estat de prop de 5 milions d’euros i dóna servei a una població d’uns 400.000 habitants, a tota la comarca del Maresme, des de Montgat fins a Tordera.

Però no és la única inauguració durant el període estiuenc. El passat dia 5 va inaugurar el pavelló esportiu de Vila-rodona (Alt Camp). El seu cost ha estat d’1.869.472 euros aportats el 50 per cent per la Generalitat i l’altre 50 per cent per l’Ajuntament. Es tracta d’un espai esportiu de 44x23 metres i espais complementaris que permet fer gairebé la totalitat d’esports de pista. La seva construcció es va iniciar l’1 de desembre de 2008 i va finalitzar el març de 2010, però no s'ha inaugurat fins ara.

I el passat dia 3  la posada en servei de la ronda sud d’Igualada en una comarca castigada per la crisi com l'Anoia. “La comarca de l’Anoia ha estat durament castigada per la crisi econòmica, principalment per les característiques de la seva estructura industrial. El Govern no l’ha deixat sola, ni en matèria d’infraestructures ni amb actuacions relatives a la dinamització econòmica. Tampoc en matèria assistencial, ni sanitària ni d’educació”, va ressaltar durant el seu discurs.

Montilla també va destacar que “serà un instrument més que contribueixi a la represa del creixement econòmic de la comarca”, quan es completi amb l’accés occidental fins a l’A2. El president, acompanyat del conseller Nadal, va aprofitar per reivindicar la feina feta pel Govern en la transformació de la Conca d’Òdena: “Ha estat el Govern de Catalunya qui s’ha ocupat d’impulsar les actuacions marc que han de convertir la Conca d’Òdena en una nova realitat territorial, amb característiques pròpies en matèria urbanística, logística, poblacional i econòmica”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jaume I, St. Joan Despi, 31/08/2010 - 17:03

fas pena, seria hora de marxar...
A la Xina es el teu país ideal.

#5 Kropotkin, Vic, 29/08/2010 - 18:56

Aprovecha Montilla que ya te queda poco de hacerte pasar por gran patriota catalán. Recuerda que este desastre lo has montado tu solo. No le des las culpas a nadie mas.

#4 Tomàs, Lleida, 29/08/2010 - 11:25

Tot això ho arreglarem aquesta tardor....ja falta menys!!!

#3 es lo que hay, matrix, 29/08/2010 - 10:39

En dos minutos es lo que hay

http://fundacionaniroma.org/cast/index_cast.html

Si lo encuentras interesante pásalo a tus contactos

#2 ex erc, Lleida, 28/08/2010 - 21:44

típic de tots els govern quan acaba la legislatra. El que passa és que aquest cop no tindran l'ajuda dels palanganeros d'esquerra per tal d'arribar al poder. Han deixat Catalunya en 7 anys com un nyap. Bon Vent i Independència !!!