Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2010. 13:22h.

Montilla no perd l'esperança

Chaves: "No hi ha res irrecuperable entre Catalunya i Espanya"

El Govern espanyol es proposa començar a "tancar l'escletxa" oberta per la sentència de l'Estatut a Catalunya a partir de setembre, amb la convocatòria de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat per tancar traspassos pendents i amb la posada en marxa de reformes legals per recuperar la part de l'Estatut afectada per la sentència del Tribunal Constitucional.

Així ho ha assegurat el vicepresident tercer del Govern espanyol, Manuel Chaves, després de reunir al Palau de la Generalitat amb el president català, José Montilla, per donar un impuls al desenvolupament de l'Estatut.

El vicepresident ha destacat que, malgrat la sentència de l'Alt Tribunal, no hi ha "res irrecuperable", sinó que "tot és recuperable", i ha assegurat en diverses ocasions que té la intenció de tancar aquesta "escletxa" i aconseguir que es recuperi un ambient "molt favorable de comprensió" entre l'Estat i Catalunya.

Montilla i Chaves, abans de la reunió
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Roque, Lleida, 05/08/2010 - 22:48

aquest parell d'andalusos morts de gana, el que tenen que fer es deixar-nos en pau als catalans.

#12 Josep Ma., Terrassa, 05/08/2010 - 11:27

Preneu bona nota del simbolisme de la fotografía:
El president d'Andalusía i el de Catalunya (cordobès i espanyolista, per tant "virrei") decidint el futur de Catalunya. Potser encara estem a l'any 1.715.
Reaccionem, collons!!!

#11 Santi, Tarragona, 05/08/2010 - 08:58

Senyors, o señoritos, encara no heu entès que els catalans ja ens importa un rave l'estatutet? No va quedar clar el 10J d'allò que volem? Sembleu autistes. Seguiu, seguiu, que ja us ho trobareu. Visca l'Estat Català.

#10 Jep, Catalunya, 05/08/2010 - 00:04

Escenificacions com aquesta son del tot inútils. Catalunya ja va per un altre camí, el de la independència. Aquests polítics encara no s'han assabentat i segueixen fent la mateixa comèdia de sempre. Montilla, estas acabat!

#9 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 04/08/2010 - 22:55

Encara pensen amb l'estatutet? Però si fa anys que el varem llençar i tirar de la cadena!

Anem per coses que interessin: Ens hem de acostumar a comportar-nos com si fóssim ja Estat sinó, quant ho siguem, ens vindrà de nou!
Visca Catalunya Estat!