Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2008. 19:14h.

Montilla promet "veu pròpia", però no diu com

El PSC vol esdevenir el partit "hegemònic" a Catalunya

Montilla promet "veu pròpia", però no diu com

Montilla, amb Manuela de Madre

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha anunciat en l'onzè congrés del partit -que s'ha iniciat aquest divendres a Barcelona- "veu pròpia i autònoma", però no ha aclarit si això passava pel grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats. "Allà on es prenguin decisions que afectin els interessos i el futur de Catalunya -ha afirmat-, allà serà el PSC amb una veu pròpia i autònoma preparada per esdevenir el seu portaveu més lleial i exigent".

En la seva opinió, "el PSC està ara més preparat que mai per aglutinar la majoria de la societat catalana al voltant dels valors del socialisme democràtic –de llibertat, d’igualtat i de solidaritat" i està també preparat "per liderar un projecte polític hegemònic sustentat en els principis del catalanisme, el municipalisme, el federalisme i l’europeisme"

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Lo Sisco el Rutx, Terrassa, 19/07/2008 - 14:12

Serà curiós veure com un inepte es capaç de descobrir la quadratura del cercle

#4 pep, mataro, 19/07/2008 - 10:19

Miri, sr. Montilla, com a especialista de la veu, li aconsello la consulta de un bon foniatra, i com a ciutadà que deixi de marejar la perdiu i deixi la mentida, per be de Catalunya, encara que li suposi deixar la feina, i que entri algú preparat.

#3 quimet, Castelldefels, 18/07/2008 - 23:34

No s'equivoqui Montilla

#2 pep, manresa, 18/07/2008 - 20:22

Aquesta és l'especialitat de la casa, sempre prometre allò que saben que no compliran mai.

#1 Meliq Salau, Reus, 18/07/2008 - 20:22

Digui el que digui el PSC seguirà al grup parlamentari PSOE votant contra Catalunya. Intentaran aguantar amb els tontos útils d'ERC fins esgotar la legislatura. Desballestant Catalunya, manant i cobrant.
En Montilla parla i gestiona poc i molt malament.