Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 18:07h.

Montilla promociona Ros

L'alcalde de Lleida es postula per a la nova direcció del PSC

Montilla promociona Ros

José Montilla i Àngel Ros, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, no descarta ser el substitut de José Montilla en la direcció del PSC, després que el mateix expresident de la Generalitat hagi destacat que és "un dels actius més valuosos del PSC". Malgrat tot, l'actual alcalde de Lleida ha insistit que, de moment, està centrat en les properes eleccions municipals sense descartar, això sí, assumir en un futur una posició rellevant dins de la direcció del partit.

En presència de José Montilla, Ros ha manifestat la seva disposició activa a "col·laborar amb la direcció del partit fins al nivell que els militants vulguin després del congrés", previst per a la tardor. No ha especificat si com a primer secretari, en substitució de Montilla, o en un altre càrrec de rellevància dins del PSC.
Durant la seva participació en una trobada informativa, organitzada a Barcelona per Nueva Economia Fòrum Europa, Ros ha afirmat que qualsevol canvi en relació amb el partit serà després de les eleccions locals i després del Congrés del PSC, perquè "ara he de treballar en l'agenda de les municipals".

Al mateix acte, José Montilla, que ha estat l'encarregat de presentar la conferència de Ros, li ha donat el seu suport en el seu projecte polític i li ha facilitat el terreny per a la seva projecció dins del partit. "Estem davant un dels actius més valuosos del PSC", ha dit.

A més, ha considerat que "és un alcalde capaç de generar confiança més enllà de les fronteres de l'partit i arribar a amplis sectors socials, econòmics, associatius i culturals".

Tit i que el conferenciant va mantenir en tot moment la prudència en les seves declaracions, Ros ha insistit que "és important que l'alcalde de Lleida, igual que els alcaldes d'altres ciutats, estem en els òrgans d'acció i direcció del partit". També ha recalcat que cap altre partit té tants alcaldes i alcaldesses en els òrgans de direcció com el PSC.

Escoltant Ros també han estat, a més de Montilla, l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, el portaveu del PSC i del Grup Parlamentari, Miquel Iceta, l'ex conseller Joaquim Nadal i l'precandidata a l'Ajuntament de Barcelona, Montserrat Tura.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Tomàs, Lleida, 04/02/2011 - 23:44

Montilla avala Ros?. És el pitjor favor que l'hi pot fer!!!!. Montilla és un cadàver polític.

#5 Juan, hospi, 04/02/2011 - 09:43

Montilla hauria de jubilar-se, es un cadaver politic amb els pitjors resultats de l'historia.

#4 jajajaaa, barcelona, 04/02/2011 - 08:48

que promocioni a qui vulgui és ben lliure, ar clar si aquest dels sector més catalanaista del PSC és la renovació anem llestos

#3 Pere, Lleida, 04/02/2011 - 01:15

Sí, és clar, guanyarà el candidat de CiU, escollit a tres mesos de les eleccions i que no el coneix ningú.

#2 Wasaman, Lleida, 04/02/2011 - 01:01

Que no te moltes possibilitats de renovar com alcalde de Lleida???? No, les te totes! Un gran alcalde el senyor Ros, amb gran nivell, i que podria viure perfectament fora de la politica, per que aixi ho ha demostrat. (i que consti que mai voto PSC o PSOE, excepte a les municipals).