Política · 14 d'Octubre de 2010. 21:56h.

Montilla quadra Esquerra

El president prohibeix al conseller Ausàs donar suport a la consulta sobiranista a Barcelona

Montilla quadra Esquerra

El conseller Ausàs, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha donat instruccions aquesta tarda al conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, de no col·laborar en l’organització de la consulta organitzada per la plataforma Barcelona Decideix, segons una nota oficial del Govern.
 
Contràriament al que havia anunciat aquesta tarda la conselleria, el Govern no donarà suport a aquesta consulta, que el president respecta "com a iniciativa cívica, però que segons l’actual ordenament jurídic no pot tenir el suport institucional de la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Carles, Cardona, 15/10/2010 - 13:29

Canvieu la notícia que no és veritat, lAusàs ja ha dit que no li fotrà cas. Us proposo altres titulars ERC quadra al PSC amb la llei de consultes, ERC quadra al PSC amb la llei del cinema, ERC quadra al PSC amb la llei de vegueries, etc .... (continuo???)

#16 lo Sisdo el Rutx, TERRASSA, 15/10/2010 - 13:00

I Ausàs li fot butifarra i diu que farà lo que li dongui la gana, i si al Montilla li cou...que s'hi posi fulles.
Quin olla de grills !

#15 jml, martorell, 15/10/2010 - 10:20

La imatge dels anomenats "Socialistes" prohibint urnes - màxima representació de la democràcia - ja és prou significativa de la seves conviccions democràtiques - i espanyolistes és clar.

#14 Carles, Sant Just Desvern, 15/10/2010 - 09:52

No entenc perque cal aprofitar qualsevol tema per criticar Esquerra. Doncs jo trobo fantàstic que l'Ausàs declari publicament el recolzament a Barcelona Decideix. Tant de bo ho facin tots els polítics més endavant. Gràcies conseller.

#13 joan, manresa, 15/10/2010 - 09:43

El Casal obre la finestreta just abans de fer la caminada--es el monu--jejeje.--Aquí tenim al Sr.Montilla,President de la Generalitat,en estat pur.La seba ultima declaració---Ya tenim estat--- i aquest fet ,ya u diuen tot.Axó es un acte de cobardía i de contentar la "seba "parroquia