Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2008. 18:46h.

Montilla qüestiona la "solvència" de 'The Economist'

Rivera creu que "el que diu és la pura realitat vista des d'Europa"

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha aprofitat una pregunta sobre el CAC durant la sessió de control al president de la Generalitat, José Montilla, per a exhibir un exemplar de la revista The Economist durant el ple. "Miri -ha afirmat- jo tinc aquí sobre una revista que espero que el CAC no segresti ni mani segrestar, The Economist, ja que sí que el seu Govern està intentant fer gestions perquè això no es publiqui. Aquí el que diu és la pura realitat vista des d’Europa, la realitat que Catalunya, com diu aquest The Economist hi ha una obsessió nacionalista i una situació totalment contraria. Per tant, senyor Montilla, espero, em guardaré la revista, guardada ben guardada... ". El president, en el seu torn de resposta, ha replicat que "escolti, el que diu aquesta revista té molt poc a veure amb la realitat que vostè diu i que es viu a Catalunya, i, per tant, tingui molt present això, una mica més d’informació, de documentació i de solvència a l’hora de parlar, ningú ha perdut una concessió que legalment tingués atribuïda".       

Albert Rivera mostra 'The Economist'
Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 Tià, Paisos Catalans, 14/11/2008 - 00:40

Joan i Kropotkip:amb mentalitats com Cs i
altres semblants,lograran que EU torni a acabar als Pirineus,i espero que sigui al Ebre.The Economist de segur deu haver estat manipulat per algun cavernícola espanyol.A 1 expresident, la EU no el podia veure

#50 Tià, Paisos Catalans, 14/11/2008 - 00:32

Joan i Kropotkip:Em sembla que no heu llegit ni entès bé lo què dic.Jo he anat a varis Paisos de EU i per culpa de certs individus espanyols,estil Cs,he hagut de callar i no dir que sóc de España;i parlo de anys.És el rastre que deixen gent com aquests.

#49 TONI, BARCELONA, 13/11/2008 - 20:07

Lo que es obvio en todo el mundo, no se ve aquí. Solo CIUDADANOS, que no llevan anteojeras nacionalistas, no han perdido el sentido común. Espero que no se cansen de clamar en el desierto. La realidad (el paro y la deslocalización) nos abrirán los ojos.

#48 montse, ase, 13/11/2008 - 16:32

caña a estos irresponsables ciudadanos, se acabo la fiesta de estos irresponsables atodenominados salvadores de la patria, basta de mentiras

#47 Jorge, Madrid, 13/11/2008 - 13:51

Un d'ací, por supuesto que lo disfruto. Pero no me gusta que me lo impongan por la fuerza, así que hablo en inglés en mi trabajo y en castellano en mi vida privada. Cuando cese el acoso al castellano de los nacionalistas, volveré a hablar catalán.