Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2010. 16:27h.

Montilla qüestiona les caravanes solidàries

"Com s'han fet fins ara, per garantir la integritat dels cooperants, cal no fer-les"

Montilla qüestiona les caravanes solidàries

Vilalta i Pascual, amb Montilla, a l'arribada a Barcelona

El president de la Generalitat, José Montilla, ha qüestionat les caravanes solidàries tal i com s'han fet fins ara. El cap de l'Executiu ha dit que "les caravanes solidàries com s’han fet fins ara, de moment, per garantir la integritat dels cooperants, cal no fer-les”. “Hi ha mecanismes que cal replantejar-se. S’ha de seguir fent cooperació, però mitjançant les organitzacions que hi ha en els països”, ha afegit en una entrevista a TV3.

Montilla ha assegurat, sobre Roque Pascual i Albert Vilalta, els cooperants alliberats per Al-Qaida al Magrib Islàmic després de nou mesos de segrest, que "em van dir que havien viscut una situació molt difícil aquests nou mesos. Van perdre llibertat i condicions de vida”. Malgrat tot ha afirmat que “els vaig trobar amb ànims, són persones fortes, amb ganes de tornar a fer la seva vida. De tornar a la seva feina i gaudir de les famílies i amics”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Johan, Sants, 26/08/2010 - 10:50

montilla agafi una caravana i marxi ben lluny!de pas emportis o emportat un llibre per apendre a llegir...has destudiar i agafar coneixements pq no tens res!el pitjor per Catalunya,la nostra deshonra!marxa!es horroros escoltar el kdius,sense estudis..ahhh

#4 vayamos por partes, b, 26/08/2010 - 08:33

No hace falta ir tan lejos solidariamente. Señores del ayuntamiento solidario, AQUÍ CARITAS DA DE COMER AL HAMBRIENTO,

#3 carracuca, barcelona ESPAÑA, 25/08/2010 - 23:48

Si tan en desacuerdo estás con ese tipo de caravanas y excursiones pagadas con dinero publico a vuestros enchufados, ¿porqué hiciste el papelón en el aeropuerto?. Venga hombre, que se te ve el plumero, exhibicionismo puro y duro y demagogia barata.

#2 Sebastià Dalmau, Barcelona, 25/08/2010 - 19:50

No he entès mai el "quixotisme" d'anar a ajudar persones a l'altre punta del mon (pagant nosaltres) havent-hi gent per ajudar aquí mateix a casa nostra.
Ja ni ha prou de procurar pel demés abans que pels propis de casa.

#1 Cesc, Barcelona, 25/08/2010 - 18:55

Un altre caravana?, arriba un moment que els papàs no poden estar treient-vos sempre les castanyes del foc. Ja hem vist que sou super guais i super alternatius, amb roba de Coronel Tapioca o Timberland i camions de rally, però ara quiets i a dormir aviat.