Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2008. 12:05h.

Montilla qüestiona Mas l'endemà de la reunió amb Duran

"Uns altres construeixen cases grans en les que ningú hi vol viure"

Montilla qüestiona Mas l'endemà de la reunió amb Duran

Montilla, en el consell nacional del PSC

José Montilla ha qüestionat la Casa Gran d'Artur Mas en el consell nacional del PSC. La crítica del primer secretari dels socialistes catalans ha arribat el dia després de reunir-se amb Josep Anton Duran i Lleida a la seu d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC). Montilla ha dit en to irònic que "un altres construeixen cases grans en les que ningú hi vol viure, perquè seria com viure en un vaixell que no té rumb ni patró".

Quan es compleixen dos anys de l'actual govern de la Generalitat, Montilla ha destacat que "el país sap que en moments complicats cal un govern responsable i decidit. En moments com aquest dóna molta més seguretat el govern d'Entesa que la política espectacle que practica el principal partit de l'oposició". "És preferible un govern amb rumb fix" que aquells més preocupats per "tornar al govern el més aviat possible", segons Montilla.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 mirlo, Balaguer, 16/11/2008 - 12:54

Mas vale que Montilla se cuestione a si mismo, por cierto ¿Ya sabe escribir en catalan, porque hablar lo habla muy mal?

#14 Antonio, lleida, 16/11/2008 - 11:56

Montilla, el rei de l'atur i la recessió, no és ningú per questionar Mas. Després de la c'omèdia que va organitzar amb l'Estatut valdria més que callés.

#13 marc, barcelona, 16/11/2008 - 09:11

És patètic que algú com Montilla sigui el president de Catalunya. Ell és el principal causant i símbol de la decadència catalana. Per sortir del pou el primer és defenestrar a Montilla! Quan més triguem a fer-ho més avall caiem.

#12 marc, barcelona, 16/11/2008 - 09:08

Aquestes declaracions són una mostra més de la ineptitud de Montilla com a president de la Generalitat. Ell no creu en el seu propi càrrec institucional (que és ser president de TOTS els catalans), a ell només li importa el PSC i no molestar el PSOE.

#11 Nocilla, Sant Just Desvern, 15/11/2008 - 23:26

Tens raò Jose, el que jo voldria es viure a la teva gran casa, i cobrar el 5 per cent del la teva espectacular soldada. Mai tan poca cosa ha estat tan ben pagada. "La ben pagà" sembles, o el Zaplana a qui recriminaves les seves riqueses. D'esquerres.