Publicitat
Política · 6 de Gener de 2010. 14:46h.

Montilla reacciona

El president demana una "resposta unitària" en el cas que el Constitucional retalli l'Estatut

Montilla reacciona

Montilla, durant el missatge de Cap d'Any

El president de la Generalitat, José Montilla, ha enviat una carta a més de 200 entitats catalanes per demanar una resposta "clara i unitària" en el cas que el Tribunal Constitucional retalli l'Estatut. Montilla, que recorda l'editorial conjunt de dotze diaris, explica que "estic convençut que el desenvolupament constant i efectiu de l'Estatut és la millor manera de defensar-lo", però que "si arriba el moment en el qual cal donar una nova resposta política i cívica, clara i unitària, estic segur que Catalunya podrà comptar amb el teu suport, de nou, i amb el de la institució que representes".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Alcampelló, Barcelona, 07/01/2010 - 11:20

Para C´s-PARTIDO DE LA CIUDADANIA en Catalunya deben prevalecer las personas, sus ciudadanos,libres e iguales,no la identidad colectiva impuesta desde unos supuestos derechos históricos medievales.El Ciudadanismo es liberal y solidario, no totalitario.

#8 C's majoria absoluta, ., 07/01/2010 - 01:44

Tu, Alcampello, deus pensar que Catalunya és C's, la Catalunya real, no? Molt be, noi. Ara t'entenc una mica més.

#7 Alcampelló, Barcelona, 06/01/2010 - 23:58

Ya no sabe que hacer para presionar más a la Justicia. Esos, a los que llama Benvolgut amic, no son más que una parte, la que se beneficia del poder y recibe subvenciones, pero CATALUNYA SOMOS TODOS LOS CIUDADANOS, como dice C´s.

#6 betes i fils, rubi, 06/01/2010 - 23:55

que demani suport a Estopa i els palmeros del kornella. Au, ves-t'en cap a cordova d'una vegada. Cara dura.

#5 Pere, BCN, 06/01/2010 - 18:28

joan (manresa), no t'esveris tant, no se si vas llegir l'altre dia el Sostres al seu blog www.salvadorsostres.com, del dia 31 de desembre on parlava de les virtuts del molt honorable, i allà desvetllava el problema d'aquest retard en la desposta