Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 21:37h.

Montilla rebutja ara "excloure el PP de la vida pública"

Però no governarà "ni per activa ni per passiva" amb els 'populars'

Montilla rebutja ara "excloure el PP de la vida pública"

Montilla, amb Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, segons un comunicat de Presidència, "mai ha parlat d’excloure el Partit Popular de la vida política ni d’enlloc, i una prova és que ahir [dimecres] mateix, el cap del Govern català es va reunir amb la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, com ha fet en diverses ocasions durant aquesta legislatura".

S'afegeix que "el que sí ha fet el president de la Generalitat és expressar lliurement i en reiterades ocasions que no governarà ni per activa ni per passiva amb els vots del Partit Popular, ja que considera que les posicions polítiques d’aquest partit són meridianament contràries a la seva, especialment pel que fa a:

- "El menyspreu que té el PP per la voluntat d’autogovern i de reconeixement nacional dels catalans.

- "El reiterat recurs del PP a l’agitació de l’anticatalanisme per aconseguir rèdits electorals.

- "L’actitud d’hostilitat del PP cap a l’Estatut d’autonomia votat pel poble de Catalunya, que va culminar amb el recurs al Tribunal Constitucional".

"La Presidència de la Generalitat", diu finalment el comunicat, "demana a la senyora De Cospedal que s’abstingui de tergiversar les paraules del president".

Article de Xavier Rius: "Per l'entesa amb el PP"

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Diderot, Gandesa, 02/07/2010 - 15:55

Ciutadà català, estàs fet un bon fatxa de barratina! Els teus problemes reals són defensar la independència? Per favor home!

#2 Indigeta, Manlleu, 02/07/2010 - 08:13

Ep!! i quant els P$OEcialistes diuen que no, vol dir que no!. Mireu aixó: http://www.youtube.com/watch?v=fzuQQ1jlbfk

#1 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 01/07/2010 - 23:13

El PP i C'anos s'han d'il·legalitzar directament, pel seu anticatalanisme, per negar les eines necessàries per a Catalunya per fer front als problemes reals de la gent, per la crispació i inestabilitat que provoquen a la societat catalana, etc.