Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2009. 16:34h.

Montilla rebutja una TV3 sense publicitat

Puigcercós alerta que les autonòmiques no segueixin el camí de TVE

Montilla rebutja una TV3 sense publicitat

El president Montilla entrevistat per Mònica Terribas

El president de la Generalitat, José Montilla, ha donat garanties que el Govern català no retirarà la publicitat de TV3 com ha fet el Govern espanyol de TVE en resposta al president d'Esquerra, Joan Pugicercós. Montilla ha reconegut que "el nostre model audiovisual necessita de la publicitat" com a recurs econòmic i que "amb la publicitat de TV3 s'aconsegueix un dels objectius de la cadena, la normalització lingüística en el mercat publicitari".

José Montilla ha contestat així després que Puigcercós, en la sessió de control, donés un senyal d'alarma sobre la futura Llei de l'Audiovisual que impulsa José Luis Rodríguez Zapatero perquè "hi ha una rumorologia creixent que es podria limitar el dret de les televisions públiques a la compra de drets audiovisuals" que, en la seva opinió, afectaria a la qualitat de la graella i per tant de l'audiència.

Puigcercós ha advertit que "treure la publicitat de TVE podria servir també per a les autonòmiques" i que algú podria tenir la temptació de "convertir la nostra televisió, TV3 o TVE a Catalunya, en unes eines no suficientment competitives". El president ha volgut llençar un missatge tranqui·litzador perquè l'esmentat projecte de llei "encara no s'ha començat a tramitar".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Barcelona, 14/10/2009 - 19:19

Sort de la publicitat! És l'únic respir entre tanta propaganda! El PSC és un partit totalitari.

#1 Kropotkin, Vic, 14/10/2009 - 17:53

Es lógico, se quedarían sin dinero para montar embajadas en Uzbekistán, que tanta falta hacem. ¡Todo por la Patria!