Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2011. 16:38h.

Montilla recorda quan "Catalunya i Espanya caminaven juntes"

L'expresident reivindica la figura de Companya i recorda que va ser "un president d’esquerres"

Montilla recorda quan "Catalunya i Espanya caminaven juntes"

Montilla, amb Nadal, durant l'ofrena a Companys

L’expresident de la Generalitat de Catalunya i primer secretari del PSC, José Montilla, ha encapçalat l’ofrena floral del partit al President Lluís Companys, al Fossar de la Pedrera, amb motiu de la commemoració del 71è aniversari del seu afusellament a mans de les autoritats franquistes. Montilla ha afirmat que “Companys és el president màrtir que va ser afusellat pel fet de ser el president de tots els catalans”.

“Companys i Macià són presidents associats a la recuperació de les nostres institucions, en un moment també complicat per la nostra història”, ha dit Montilla, “un moment en què Catalunya i Espanya caminaven juntes”.

Segons l’expresident català, “convé recordar avui, amb les dificultats econòmiques que especialment pateixen molts catalans, l’esperit i les idees del President Companys, que va ser un president defensor dels treballadors, un president d’esquerres, compromès amb el seu país i compromès amb la justícia social”

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 angel, krddu, 18/10/2011 - 16:57

jo em recordo que Montilla es de Còrdova.

#16 alicantino, alicante valencia españa, 17/10/2011 - 01:21

Que perverso eres Monti, ¿cómo que cataluña y españa?, ¿acaso son dos naciones distintas?. Monti, en tu mediocridad, y en eso todos están de acuerdo, ya hablas como haciéndote perdonar por tu origen. Que pena sería sino fuera porque te has enriquecido gracias a la políticia como tantos otros

#15 Vicenç, Balaguer, 16/10/2011 - 23:56

Ya está bien de hacer el ridículo por parte de Montilla y de los presidentes de la Comunidad de Atonoma de Cataluña.

Se nota que vive muy bien a costa de la mentira y del victimismo

#14 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 16/10/2011 - 17:54

Montilla: "Catalunya i Espanya caminaven juntes amb Companys"

I Espanya el va afusellar! Catalunya com mes lluny d'Espanya millor, no sigui el cas que ens afuselli com a poble, també! Que ja ho intenten, ja!

Visca la llibertat!
Visca Catalunya Estat!

#11 Francesc, Badalona, 16/10/2011 - 11:52

I no seran nefastes les lleis que permeten fussilar a un tipus. Quina conya, et fussilen i la culpa és teva. Aquest espanyols teniu un sentit de la democràcia molt particular.

#11.1 Javi, Barcelona, 16/10/2011 - 12:11

Paco, más vale que te juzguen y te fusilen que no que vayan a buscarte a tu casa una panda de hijos de puta a matarte porque vas a misa, eres de derechas o simplemente tienes dinero y que los que mandan no hagan nada. Companys fue justamente fusilado.

#11.2 Francesc, Badalona, 17/10/2011 - 13:04

Doncs això, tu ets la mostra que el vostra sentit de la democràcia és molt particular. De fet, si enlloc d'Espanya visquéssiu a Europa molt de vosaltres estarieu a la presó.