Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2010. 19:58h.

Montilla recorda que la Defensora del Poble era del PP

El president de la Generalitat pensa "aplicar i desenvolupar" la Llei d'Acollida

Montilla recorda que la Defensora del Poble era del PP

Montilla, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha recordat que la Defensora del Poble, María Luisa Cava de Llano, "és antiga militant del PP". El cap de l'executiu ha dit que Cava "s'hauria d'haver abstingut" de presentar el recurs davant el Tribunal Constitucional a l'exercir el seu càrrec "en funcions".

Montilla ha promès "aplicar i desenvolupar" la llei d'Acollida. "És una llei vigent malgrat el recurs. El que farem és aplicar-la, és la nostra obligació. És una llei en ferm, mentre que no hagi cap tribunal que digui el contrari", ha afegit durant la seva visita a les festes de Gràcia (Barcelona).

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Josep Mª Miquel, Barcelona, 22/08/2010 - 08:28

Sr. Montilla, hi veurieu alguna diferència si fos del vostre partit, el PSOE? n'hi ha cap entre ella i Enrique Múgica o Arfonzo Guerra.
Des de quan són diferents PP i PSOE?

#22 Josep Ma., Terrassa, 21/08/2010 - 17:56

D'acord, però jo li recordo a en Montilla que LA MEITAT dels membres del T.C. que han acabat de retallar l'Estatut son membres elegits a dit pel PSOE (els seus) i l'altre meitat pel PP.
On és la representació de la resta de ciutadans?

#21 Pepe, Barcelona, 21/08/2010 - 11:27

Me da pena que tengamos a un dirigente como Montilla. Los que en su dia votaron al PSC, no sé qué le vieron. En las próximas elecciones, espero que estos votantes rectifiquen.

#20 bocamoll, Catalunya, 20/08/2010 - 14:44

I el primer que la va liar de quin partit era??? ein??? ein??? ein??? ara que ha sortit en Múgica ara ja podeu bramar i atacar i perquè no ataques en Blanco per la retallada d´inversions a Catalunya? aaaahhh!!! aquest és del --partido amigo--, oi?

#19 Manel, Manresa, 20/08/2010 - 14:35

Es clar, i el d´abans del PSOE, no et fot, i perquè llavors vas callar? per no fer emprenyar els quefes del teu partit? del partit "amigo" si mal no recordo.. ara nels de la filial no vulgueu treure pit, os veiem el llautó, no cola