Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2009. 19:25h.

Montilla regala un caganer de Rajoy

Ofereix una figureta amb la imatge del líder del PP a Andreu Buenafuente

El president de la Generalitat, José Montilla, ha obsequiat al periodista Andreu Buenafuente amb un caganer del president del PP, Mariano Rajoy, que ha comprat a la Fira de Santa Llúcia.

Montilla, al final de l'entrevista al programa de La Sexta, li diu a Andreu Buenafuente: "t'he portat un regal" i el presentador l'hi replica que "no puc acceptar la Creu de Sant Jordi". Quan el periodista li treu l'embolcall es troba que és un caganer del líder del PP i diu que "aquesta és la típica figura del pessebre català".

Per últim, Buenafuente comenta que "cada any hi ha un personatge preferit, em temo que Rajoy està repetint molts" i Montilla afegeix que "porta molts anys, no se si essent dels més venuts, però present al mercat".

El caganer que li regala Montilla a Buenafuente (Imatge: La Sexta)
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Catalunya real, Barcelona, 20/12/2009 - 19:37

lamentable. impropi del president d'un país. Com diu el Toni Soler, algú s'imagina al president Pujol regalant un caganer del Felipe González?

#13 josepxioct, barcelona, 20/12/2009 - 17:38

Quin mal gust,què li semblaria que el caga
ner fos ZP o ell mateix?segur que els crits
arribarien de tots els diaris catalans i d´al
tres mitjans de comunicaciò.Pròpi d´un ba
xiller educat com els eduquen ara,sota la
LOGSE. Encantador.

#12 luis, barcelona, 20/12/2009 - 15:57

El mismo dia que uno DEL NOSTRE GOBERN admitió el PAGO DE INFORMES FALSOS y el POBLE CATALA lo acepto si rechistar, EL MUÑECO del CAGANER se convirtió en el SIMBOLO DE cataluña

#11 Fermi Frapat, El Plataners, 20/12/2009 - 11:50

Els progres "d'aparell" són tan ridículs com anys enrere ho eren els ultracatòlics. El pecat i la por a Déu han estat substituits pel pecat de ser "dels altres" i la por al "dimoni dretà". Ridícul, tanta llibertat per acabar així.

#10 Pere, Catalunya caganera, 19/12/2009 - 09:04

Montilla el único "caganero" que hay en el pesebre de la política catalana eres tu. Que pinta este regalo? Tu subconsciente te traiciona, te regalas a ti mismo disfrazado de Rajoy. Tu la has cagado en Cataluña, Rajoy de momento no..aunque sois lo mismo!