Publicitat
Política · 7 de Maig de 2010. 16:34h.

Montilla rehabilita Collboni

Aplaudiments al cap de campanya després de ser desautoritzat pel PSC

Montilla rehabilita Collboni

Collboni i Montilla, a l'acte de campanya del PSC d'aquest divendres. (Foto: ACN)

José Montilla i Jaume Collboni han escenificat la seva reconcialiació després de la polèmica de fa una setmana, quan el cap de campanya va considerar que potser seria millor que José Luis Rodríguez Zapatero no participés en la campanya dels socialistes catalans. Montilla va desautoritzar Collboni, qui va haver de demanar disculpes.

Aquest divendres, Montilla ha presidit una reunió dels comitès de campanya dels socialistes arreu de Catalunya. En l'acte, el president del Govern i Collboni han escenificat la reconciliació amb gestos de complicitat, somriures i copets a l'esquena. Collboni ha rebut un llarg aplaudiment després de la seva intervenció.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 elena, la llagosta, 08/05/2010 - 12:35

despues del bagaje de extremo nacionalismo que nos han dado desde la Generalitat a quienes lo votamos para librarnos de una vez del nacionalismo exclueyente de pujol, en las proximas elecciones que lo voten los nacionalistas, bye bye pscnacionalistaextrem

#1 Antoni, Cornellà, 07/05/2010 - 17:35

Ells mateixos!, com no s'hi juguen cap euro propi que no ens sigui avans sustret, poden fer experiments amb els més preciats liquors, i el nostre estadista de pacotilla, el Jose, renyar, premiar, segons bufe el vent. Quin "estadista" tan mesqui.!