Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2014. 18:57h.

Montilla relleva Iceta a la Campalans

Laia Bonet, Núria Pey, Jordi Font, Joan Ferran, Sara Berbel i Francesc Trillas, a la nova comissió executiva de la fundació del PSC

Montilla relleva Iceta a la Campalans

Montilla, durant la reunió

La Fundació Rafael Campalans ha celebrat, aquest migdia, una reunió ordinària del Patronat per elegir un nou president i una nova comissió executiva. A proposta de la Comissió Executiva del PSC,  José Montilla és, des d’avui, nou president de la entitat.

José Montilla substitueix Miquel Iceta, president de la Fundació des de febrer de 2012, i actualment primer secretari del PSC.
 
La Fundació Rafael Campalans, segons un comunicat, “inicia una nova etapa, no sense abans agrair la feina feta durant aquests dos anys i mig per Miquel Iceta, una tasca centrada molt principalment en impulsar un debat obert sobre la necessitat de reformar la Constitució espanyola en un sentit federal, i que recull el document de treball Per una reforma constitucional federal”.

A més del nou president, el Patronat també ha escollit una nova Comissió Executiva, que integraran Laia Bonet, Núria Pey, Jordi Font, Joan Ferran, Sara Berbel i Francesc Trillas. Esther Niubó segueix al capdavant de la Fundació, de la qual n’és directora des de gener de 2013.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat