Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2010. 14:26h.

Montilla renega ara del tripartit

El candidat del PSC afirma que "ha fet un gran servei, però el seu temps ha passat"

Montilla renega ara del tripartit

Montilla, al Liceu, rodejat de consellers

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha assegurat que “un govern catalanista, d’esquerres i progressista ja només és possible amb un Govern socialista”, i ha afegit que “ara, el 2010, només un Govern Socialista pot continuar escrivint les línies de la justícia social, el catalanisme integrador i els ponts del diàleg federal”.

És en aquest sentit ha afirmat que “seré President sense renunciar als meus principis, sense renunciar a formar un govern coherent, pel que penso comptar amb els millors i obert a totes les persones qualificades del nostre país que vulguin participar en aquesta etapa decisiva, i a diferència d’altres no em caldrà anar molt lluny per trobar-los. Perquè molts sou aquí”.

Montilla ha fet aquestes declaracions durant la seva intervenció a l’acte anomenat “Punt i a part”, que ha tingut lloc aquest matí a Barcelona, acompanyat pels consellers socialistes que han format el Govern d’esquerres dels darrers 7 anys, i on ha posat en evidència que “només seré President a partir d’un programa que asseguri la recuperació econòmica, la justícia social, la defensa i la unitat civil del poble de Catalunya i l’entesa amb els pobles d’Espanya”.

Per aquest motiu, el candidat socialista ha afirmat que “ara cal fer un punt i a part” perquè, segons ell, “el tripartit ha fet un gran servei, però el seu temps ha passat”, tot argumentant que “no me’n penedeixo, en absolut, hem d’estar orgullosos de la feina que hem fet, però no el reeditarem. Encara que sumem”.

Tanmateix, el líder dels socialistes catalans ha reiterat que “ara cal un Govern socialista, presidit per un socialista, per fer possible, novament i renovadament, el projecte polític del catalanisme d’esquerres que volem i que el país necessita. Un govern per lluitar contra la crisi i defensar la justícia social, un govern per defensar l'autogovern i cercar l'entesa amb els pobles d'Espanya -ha advertit- on camins incerts, aventures, dreceres o passes enrere, cap ni una”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Frank, Berga, 25/10/2010 - 22:13

Cuente un voto menos, el que yo le di y ahora busquelo en los votantes nacionalistas que tienen 4 partidos donde elegir haber si los convenceis de que voten a un andaluz.

#16 jordi, manresa, 25/10/2010 - 12:53

Va dir exactament lo mateix fa 4 anys...

#15 NURIA, TARREGA, 25/10/2010 - 09:33

VOL QUE LI DIGA UNA COSA SR.MONTILLA:


NO ME'L CREC !!!!!!!!!!!

#14 35 díes i al carrer, Barcelona, 25/10/2010 - 08:31

President Montila: Ens pot concretar si el 28 de N. desprès de la clatellada monumental que rebrà, continuarà com a cap de l'oposició, el seu ego li permetrà? O abandonarà l'escó?

#13 maria, barcelona, 24/10/2010 - 23:37

No es pot fer punt i a part d'una mala gestió política. Sr. Montilla, vostè ha fet un mal servei a Catalunya i el seu temps ha passat!!
Si us plau, ja n'estem tips!