Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2010. 16:32h.

Montilla renega ara d'ERC

Exigeix a Mas que es "defineixi" sobre si pactarà amb Esquerra

Montilla renega ara d'ERC

Montilla, parlant amb Xavier Vendrell, d'ERC, durant una sessió del Parlament

El president de la Generalitat i candidat del PSC a la reelecció, José Montilla, ha exigit aquest dimecres a Artur Mas que es pronunciï sobre el referèndum d’autodeterminació que ERC posa com a condició per als pactes postelectorals. En una entrevista a Punto Radio, Montilla, ha explicat que el tripartit no es pot reeditar, “perquè hi ha partits que han posat sobre la taula condicions noves. La condició d’ERC és fer un referèndum i per aquí no passarem”, ha dit.

El candidat socialista ha reptat Mas a pronunciar-se clarament sobre aquesta exigència dels republicans: “A diferència del meu rival, vull ser clar, deixar de banda les ambigüitats. Reclamo als altres que també siguin clars”. Montilla, que ha reiterat que “ni sumant, hi haurà tripartit”, ha indicat també que “l’experiència d’aquests anys de Govern ha estat positiva i l’acció de Govern ha estat espectacular, però ara entrem en una nova etapa. Hi ha eleccions i cada formació presenta les seves noves propostes. És en aquest context i de cara al futur, que l’experiència no és repetible”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 PSC-ICV Never Again= Mai mes, CAT, 28/10/2010 - 09:44

Quina importancia te si Mas pactara amb ERC o no. EL mes important es que tan els PSC com ICV no poguin estar al govern, ja que son els principals destructors de Catalunya

#2 TOMAS, Sabadell, 27/10/2010 - 20:51

El President sempre tan agut i sincer. Encara està critican que Mas vagui anar al notari i ara vol que's defineixi.. Fets i no paraules: el qui ha pactat amb ERC es ell i qui ha pactat amb el PP es el PSPV

#1 joan, manresa, 27/10/2010 - 18:44

El Casal obre la seba tertulia desde Morolandina,( Abans Manresa).--Pro quí es aquest Senyor per exiguir definició per pactes politics al Sr.Mas..Que te alguna bula especial ell per pactar amb qui vulgui.?Pro que sa cregut..? Es President per haber pactat amb ERC.Que c....vol exiguir are.Será..