Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 15:46h.

Montilla repesca Narcís Serra d'assesor econòmic

També Antoni Castells, Jordi William, Maite Costa i Antoni Zabalza

Montilla repesca Narcís Serra d'assesor econòmic

Montilla, amb Serra, en una imatge d'arxiu

La número 8 de la llista per Barcelona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Rocío Martínez-Sampere, ha explicat que l’objectiu del Consell Assessor Econòmic és “ajudar a millorar la nostra economia i el nostre futur com a país”. En aquest sentit, ha remarcat que “les propostes que ha de fer aquest Consell no són en clau de partit, sinó en clau de país, assessoraran al president i marcaran estratègies” i ha afegit que són propostes que “lliguen amb el compromís del president Montilla d’intentar fer mesures concretes i realistes”.

Rocío Martínez-Sampere ha fet aquestes declaracions a la roda de premsa posterior a la primera reunió del Consell Assessor Econòmic a la seu central del PSC, on ha recordat que “el perfil d’aquests assessors és molt divers, persones de diferents àmbits, experts reconeguts en la matèria, que comparteixen una preocupació pel país, i que alguns estan vinculats al PSC i d’altres, no”.

Així doncs, entre els membres del PSC que han acompanyat al president Montilla han estat la mateixa Martínez-Sampere, el secretari d’Economia del PSC, Antoni Castells, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes. Cal destacar, entre els membres independents d’aquest Consell, Maurici Lucena, vicepresident Executiu de l’ISDEFE (Ingeniería de Sistemas para la Defensa de España); Maite Costa, presidenta de la Comisión Nacional de Energía; Josep Oliver, Director del Departament d’Economia Aplicada de la UAB; Narcís Serra, president de Catalunya Caixa; o Antoni Zabalza, president d’Ercros, entre d’altres destacats experts i catedràtics en economia prestigiats en el seu àmbit.

A més del Consell Assessor Econòmic, també es constituiran d’altres Consells Assessors, en matèria d’Universitats i Recerca -que es reunirà demà -, en política social, i en cultura.

Reunió del Consell Assessor Econòmic del PSC

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Kropotkin, Vic, 21/10/2010 - 19:19

Muy bueno Montilla, eres un genio. Que te explique el Narcis como consiguió hundir Caixa Catalunya y lo aplicas tu a toda Cataluña. Jua, jua, jua,...

#16 andreu, barcelona, 21/10/2010 - 18:21

ya te digo!!! ahora CatalunyaCaixa será una entidad que buscará mejorar y cambiar lo que toque.,,,,digo yo,.empezando por narcis serra que le queda poco ya para salr de la presidencia de la caja

#15 rosa, madrid, 21/10/2010 - 18:10

Narcís Serra ya es el pasado, esto es una nueva entidad y pronto pondrán un nuevo presidente, yo al menos espero que se note...a ver que pasa.

#14 ANTON, san jose, 21/10/2010 - 15:26

Pues como no lo asesore con los gastos de las vacaciones en Iznajar creo que llega un poco tarde.

#13 kitus, bcn, 21/10/2010 - 08:28

Assessoren per guanyar, no per millorar res.Qui pagarà aquest experts? Queda algú que no sigui expert en alguna cosa?