Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2008. 11:29h.

Montilla replica a Puig que no ajuda a "l'avenç del català"

"Pel pressupost de l'any 2009 necessitem el nou finançament"

Montilla replica a Puig que no ajuda a "l'avenç del català"

Felip Puig, amb Mas i altes dipuats de CiU

El president de la Generalitat, José Montilla, en unes declaracions al l'espai Catalunya Nit de Catalunya Informació, s'ha referit a les crítiques que va fer Felip Puig aquesta setmana sobre el seu nivell de català. Montilla creu que aquest tipus de declaracions fan més mal que bé pels qui volen aprendre a parlar català. “El que sí que és clar és que no és un element que actuï com a motivador perquè les persones que no parlen o no entenen el català comencin a estudiar i comencin a practicar-lo, no? No ajuda, evidentment, a l'avenç del català. Especialment en el terreny que certament hi ha molta feina a fer, que és en el seu ús social”.

Sobre el finançament, Montilla ha afirmat que “nosaltres treballem perquè això sigui possible el dia 9. Que no és possible el dia 9? Miri, a mi tant més que que hi hagi un acord el dia 9 o el dia 10 d'agost, el que sí que considero que hi ha un tema que és imprescindible per nosaltres, i és que el nou acord de finançament estigui vigent l'1 de gener del 2009. Perquè el pressupost, el proper pressupost, és el pressupost de l'any 2009. Pel pressupost de l'any 2009 necessitem el nou finançament”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Claustre, Catalunya, 20/07/2008 - 13:15

Lloret, ho has clavat, aquesta és la classe de polítics que heu creat els intel·ligents i que d'aquí­ a un temps plorareu pel que han fet (sempre i quan estimeu Catalunya amb el cor i el cap, es clar). No era això companys, no era això, pel que

#32 josep10, Barcelona(Catalunya), 20/07/2008 - 11:55

Montilla , és una persona, nefasta per a president de la Generalitat,és un perdedor,no ha guanyat les eleccions ,ni sap parlar correctament el català, i això que duu anys a Catalunya, aqui es demostra que és un fals i un hipocrita

#31 Lloret, BCN, 20/07/2008 - 10:58

I es clar que es ruc, per aixo ell es president de la Generalitat i tu escrius comentaris descalificatius en aquest post.

#30 Claustre, Catalunya, 20/07/2008 - 01:19

El Montilla no representa cap avenç, representa un retrocès i un estancament, allà on no n'hi ha no en raja, i el Montilla és un dels polítics més rucs i limitats culturalment que ha tingut Catalunya. Srs. /es. Menys collonades i les coses pel seu nom.

#29 pep, mataro, 19/07/2008 - 20:58

A Joan: el Mesqui. Tinc un bon amic de color (si tu vols, racista: negre), amb filla mulata que s'admira que els montilles i similars no puguin parlar el català normalment, com ell, junt amb el mandinga i el castellà, per be que no te el C ni bon accent.