Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 12:40h.

Montilla s'arrisca a tenir vot de càstig

Delegats del PSC recullen signatures perquè la votació de l'informe de gestió sigui secreta

Montilla s'arrisca a tenir vot de càstig

Montilla, en el Congrés

El congrés del PSC, que ha començat aquest matí al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona), ha pres ja dues decisions rellevants per a la bona marxa del congrés: l'informe de gestió del primer secretari, José Montilla, serà obert als mitjans i el primer secretari serà escollit a banda de l'executiva.

La votació, ara per ara, és a mà alçada tot i que delegats del PSC estan recollint signatures -en necessiten 250- perquè sigui secreta. Els quatre candidats (Pere Navarro, Angel Ros, Miquel Iceta i Joan Ignasi Elena) tenen, dons, aparentment les mateixes opcions.

Montilla, ara senador a Madrid, ha d'exposar aquesta tarda a partir de les quatre el seu informe de gestió com a primer secretari sortint. Una de les incògnites és si patirà un vot de càstig després que el PSC hagi perdut tres eleccions successives (autonòmiques, municipals i generals) i hagi baixat al Parlament a 28 diputats.

El congrés ha començat aquest matí, a partir de les onze, amb la benvinguda i constitució a càrrec del Secretari d’Organització i Finances, José Zaragoza; l'elecció de la mesa del congrés -presidida per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros- i les salutacions de convidats: Joan Carles Gallego, secretari general de Comissions Obreres de Catalunya; Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector; Joan Caball, Coordinador d'Unió de Pagesos; Hannes Swoboda, Coordinador i probable President del Grup S&D; Philip Cordery, Secretari General del PES; Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Javi López, Primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya; i finalment Manuel Chaves, president PSOE.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Séneca, Barcelona, 16/12/2011 - 15:32

Mig país (Estat) a l'atur o en situació de misèria i exclusió social, i aquest mediocre reenganxa càrrec després de càrrec, acumulant pensions, sous, dietes i xollos. Montilla (i ZP), per la seva nefasta gestió , hauria de ser jutjat severament. No pot ser que ens hagi/n enfonsat i tot quedi igual

#2 Paco Pi, L'Hospitalet, 16/12/2011 - 15:10

Montilla ha anat per la pela, ja la te i llarga, pot cagar-se en el convent. La "afoto" impagable mireu: tots els mateixos, tots el de sempre, auto-aplaudin-se desaforadament. Que hauràn fet be?, que els haurem d'agrair els aturats i els que tenen gana?, de que és vanten?, no son despreciables?

#1 pepillo, barcelona, 16/12/2011 - 13:10

A este le importan un rábano los votos de castigo. Money, money, money, cantaba Liza Minnelli.