Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2009. 18:30h.

Montilla se sent "identificat"

El president veu amb "satisfacció" una "iniciativa històrica"

Montilla se sent "identificat"

José Montilla, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat en un comunicat sentir-se "identificat" amb l'editorial conjunt de suport a la constitucionalitat de l'Estatut. El cap de l'executiu català ha rebut "amb satisfacció" una iniciativa que ha qualificat d'"històrica".

Montilla ha agraït la publicació d'aquest text conjunt "tant pel seu simbolisme, com perquè reflecteix perfectament l’àmplia unitat que hi ha a la societat catalana en la defensa de l’Estatut i de la via institucional per expressar els desitjos i aspiracions del país”.

El cap del Govern ha afegit que tant ell com el seu executiu estan "compromesos en la defensa del pacte polític que els catalans han ratificat amb el seu vot”, i afirma que el gest de les empreses editorials “ha suposat un gran suport en la tasca de fer arribar arreu la veu i la voluntat dels ciutadans de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ufrasico, Villena, 27/11/2009 - 19:05

!Con la sonrisa que se gasta el elemento, ese, más falsa que un euro de madera, cualquiera le presta 5 euros¡ Claro que con los casi 200.000 euros de sueldo (el doble que ZP), sin contar extras, más los quince cargos de la parienta, es para estarlo.

#2 Alcampelló, Barcelona, 26/11/2009 - 23:59

Ha llegado el momento de levantar la bandera separatista de la estrella blanca en triángulo azul, llamada LA CUBANA. Los periódicos dicen lo mismo y a gusto del que manda. Ya estamos como en CUBA.

#1 Juan, Malgrat de Mar, 26/11/2009 - 20:54

Antes de nada quiero comentar que tengo una vision de estado "jacobina".
El problema en catalunya es es Psc que es un partido parasito del Psoe. los demas partidos representan a sus electores pero el Psc no. La prueba mas fse produce en las elec.general