Política · 1 d'Octubre de 2010. 19:17h.

Montilla s'encomana a Tura

La consellera de Justícia accepta "molt gustosament" ser la número dos del PSC

Montserrat Tura serà la número dos de les llistes del PSC per la demarcació de Barcelona, segons ha confirmat la mateixa consellera de Justícia. Tura ha assegurat que quan li ha comunicat el primer secretari del partit, José Montilla, l'opció de ser la número dos, ella ha acceptat "molt gustosament". La número dos per Barcelona dels socialistes catalans ha comparegut en solitari a la seu del partit per confirmar el seu lloc a les llistes.

"Estic disposada a fer el que calgui per guanyar les properes eleccions. Quan algú t'ofereix més responsabilitat i més feina llavors no pots dir 'ara no em va bé'. Estic honorara de representar un lloc tan alt en un projecte polític del que formo part des del començament", ha dit Tura.

La ja número dos del PSC per Barcelona ha guanyat el pols a Laia Bonet, secretària de desenvolupament estatutari, i que es perfilava per anar darrere de Montilla a les llistes.

Tura va ser consellera d'Interior, en el Govern presidit per Pasqual Maragall, entre el desembre de 2003 i el novembre de 2006. Tot just després, José Montilla va preferir donar la conselleria d'Interior a Joan Saura d'ICV i Tura va passar a la conselleria de Justícia fins ara.

Fotografies Consell Nacional

Tura, amb José Montilla, abans dels consell nacional del PSC
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 56 díes i al carrer, Barcelona, 04/10/2010 - 10:39

No cal afeigir-hi res més: http://avui.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/311483.html

#24 56 díes i al carrer, Barcelona, 04/10/2010 - 10:38

Ramón: Les claxonades varen cessar i la Caixa els hi va condonar el deute a canvi d'estar calladets. Algù recorda la Plataforma de Gelida?

#23 Joan del ous, Cornella, 02/10/2010 - 19:47

Montilla s'encomana a Tura
Al montilla no el salva ni que s'encomani a la verge de Lourdes (i aquesta fa miracles).
Fins i tot Deu ja el te sentenciat per sempre mes. montilla torna cap a cordoba o millor dit ves cap al INFERN

#22 tree, mdv, 02/10/2010 - 14:57

celules grises per dir que la tura no ho fa tot malament? des del meu punt de vista es mes competent que la mitjana de politics que hi han a l'espectre catala. jo he votat a l'entesa, i no tinc res en contra. el que pasa es que tens rabia a la tura per alguna cosa que no ens has dit. explica'ns.

#21 Montse de mollet, Mollet del Vallès, 02/10/2010 - 11:54

Hi! tree (mdv), efectivament: tot el que dius és ben cert, m'has pillat!, caguen...., i és que deus ser Hèrcules Poirot, o Mis Marple, quines cél.lules grises tens tan envejables, tio!, tia!.