Política · 1 de Gener de 2011. 21:39h.

Montilla s'endú Jordi Menéndez

L'expresident fitxa l'exsecretari general de Presidència per 63.000 euros

Montilla s'endú Jordi Menéndez

Jordi Menéndez, amb Jordi Miralles, durant la presentació de la Diada del 2009

José Montilla ha fet el primer fitxatge des que és expresident i ha nomenat l'exsecretari General de Presidència, Jordi Menéndez, com a responsable de l'Oficina de l'expresident, seogns una resolució publicada al DOGC.

Entre les seves funcions haurà de "dirigir i organitzar les tasques de tot el personal de l'Oficina", "organitzar i controlar els actes, les audiències, les visites i els viatges de l'expresident", "gestionar i controlar el pressupost assignat a l'Oficina" i "fer tasques de protocol i de relacions amb la premsa i els mitjans de comunicació de l'expresident".

"Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de destinació 30, i complement específic de 63.242,04 euros anuals", segons la mateixa resolució.

Jordi Menéndez i Pablo (Barcelona, 1956) ha estat alcaldable de Sant Cugat pel PSC i membe del consell d'administració de la CCRTV. Amb Montilla de president va ser successivament director general de Difusió Corporativa, director general de Relacions Externes (2006-2008) i secretari general adjunt de la Presidència del Govern. 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 ja n'hi ha prou, barcelona, 03/01/2011 - 16:18

El pitjor de tot es que en Montilla ja no està capacitat per denunciar cap altre abús com aquest per que serà presoner de la seva participació en aquest expoli. Pot tenir a veure això amb el pagament del menjar als hospitals?. Algú em pot dir que m'aporten aquestes oficines?.

#14 ja n\'hi ha prou, barcelona, 03/01/2011 - 16:08

tan s'hi val qui va fer la llei i que va fe un altre abans. Òstia! que amb la que està caient ja no s'hi pot mes. Que son un ramat d'aprofitats i que els que paguem som els mateixos. Els nostres grans amb la pensiò congelada i la llum cap a amunt. Això si, si deixen de prendre un cafe salvats

#13 Xavier, Barcelona, 03/01/2011 - 14:15

No ha fet res més que el que va fer Pujol el dia que va marxar. De fet, respon a una llei que va fer l'últim govern Pujol.
A veure si deixem de distorsionar la realitat!

#12 Pere, Catalunya aixecarà el vol!!, 02/01/2011 - 19:23

Patètic que el Montilla que ha deixat Catalunya pitjor que qualsevol dels nostres presidents anterior tingui tot el que ara se li atorgarà. En una empresa privada se'l denunciaria o més coses. Patètic i lamentable Montilla que ha arruinat el prestigi de Catalunya.

#11 Kropotkin, Vic, 02/01/2011 - 14:06

No critiqueis tanto al Montilla. Simplemente está ayudando a reducir el paro. Si le dejasen, este dejaba a Cataluña sin parados. Nos saldría algo caro, eso si... Esto es progresismo de verdad... Adelante Montilla, que tu vales mucho... Jua, jua, jua,...