Publicitat
Política · 30 de Gener de 2010. 17:03h.

"Montilla s'ha de clavar com una columna de fortalesa"

Zapatero ha demanat al president de la Generalitat que no faci "concessions a la galeria" de cara a les eleccions

"Montilla s'ha de clavar com una columna de fortalesa"

Montilla con Zapatero, a Barcelona, en una imatge d'arxiu

José Luis Rodríguez Zapatero ha aplaudit  la gestió del president de la Generalitat, José Montilla i li ha demanat que "mantingui el rumb de la centralitat" davant les turbulències que hi pugui haver en la política catalana de cara a les eleccions. Zapatero ha apuntat que "Montilla s'ha de clavar com una columna de fortalesa" i no fer "concessions a la galeria", perquè d'aquesta manera "obtindrà més suport social".

El president espanyol ha respost d'aquesta manera a una intervenció del portaveu del PSC al Comitè Federal del PSOE, Daniel Fernández, que ha advertit sobre l'escalfament de l'espai nacionalista i ha contraposat l'opció del PSC a les "aventures" polítiques independentistes.

El president espanyol ha analitzat la situació a Catalunya a pocs mesos de les eleccions en què el PSC opta a repetir la presidència de la Generalitat. Per aquest motiu, i en resposta a les paraules de Daniel Fernández, ha apuntat que Montilla va pel bon camí i cal que en els pròxims mesos mantingui el "rumb de la serenitat" i es "clavi com una columna de fortalesa". "Que no caigui en cap concessió a la galeria", ha dit als seus companys socialistes, i "així tindrà més suport social".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 josep, prats de lluçanes, 30/01/2010 - 22:44

el 23 de febrer vaga general ieleccions anticipades a la peninsula iberica.passo....

#2 Alcampelló, Barcelona, 30/01/2010 - 22:38

El verbo poético de ZP es sublime, y confunde a los que somos ciudadanos corrientes. No creo que Montilla, sargento chusquero llegado a general, lo entienda. Mejor si hubiera dicho: Clava tu trasero a la poltrona y no lo muevas, aunque aúlle el viento.

#1 joan, manresa, 30/01/2010 - 19:04

Sa de ser b...Quins consells pot donar ell.Es l'unica cosa que sap fer,prometre i no cumplir,i regalar diners per campanya electoral.Un cop guanyades retira lo dit i donat i tal día fará un any.Barrut,mes que barrut.Calladet fins que las gallinas pixi