Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2012. 11:04h.

Montilla surt en defensa de Chacón

“La Carme va demostrar que una catalana o un català pot liderar el PSOE"

Montilla surt en defensa de Chacón

Montilla, amb Chacón, en una foto d'arxiu

L'expresident de la Generalitat i ara senador José Montilla ha defensat que l'exministra Carme Chacón ha demostrat, en aconseguir quedar a només 22 vots de la secretaria general del PSOE, que "una catalana o un català pot liderar el PSOE. Va anar de molts pocs vots”, tot i les reticències d'"alguns "dirigents.

En declaracions a Rac-1, ha apuntat que "no sóc militant del PSOE, sinó del PSC. Però la nova executiva s'ha escollit democràticament i hem d'actuar com demòcrates. El que cal és tancar files i posar-se a treballar per ser alternativa de govern. No descobreixo res si dic que la meva preferència era la Carme. Però Pérez Rubalcaba pot ser un bon secretari general del PSOE".

En aquest sentit, Montilla considera que ara "s'ha d'actuar amb lleialtat i respecte" amb la nova direcció del PSOE. "Ara bé, si s'ha acordat fer primàries, s'han de fer. I Rubalcaba no ha dit que s'hi presentarà", ha afegit.

D'altra banda, l'expresident ha defensat la seva nova etapa com a senador: "continuo en política perquè com a federalista i catalanista aspiro a una reforma del Senat i plantejar alternatives a la sortida de la crisi".

Per últim, ha lamentat la vaga convocada pels treballadors de TMB durant el el congrés de mòbils. "No és un problema d'imatge o d'aparador, li podem fer mal a un negoci. Els treballadors de TMB estan en el seu dret de fer vaga, però les dates escollides no són les millors, perquè fa mal a una activitat que dóna feina", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 Joan, Barceloneta, 09/02/2012 - 18:53

Jo crec que aquesta senyora ha demostrat que ni tan sols una catalana renegada pot liderar el PSOE. Parlant d'Andalusia i de la seva renúncia al sentiment català, i allò de les dents i ungles, voldria afegir que probablement en Vidal Quadras, un català de socarrel, no hauria renegat mai del seu país

#16 Daserrout, BCN, 09/02/2012 - 18:11

Pasen els anys i cada vegada que hi penso com ERC va fer President de Catalunya a aquest paio, no em se avenir. La van fer molt grossa els republicans.

#15 Gerard, Barna, 09/02/2012 - 17:59

Ho va demostrar... no demostrant-ho? Però si la va apunyalar el seu pare Felipe! Osti tu, en Montilla va de mal en pitjor.

#14 LLanso, Tiana, 09/02/2012 - 17:01

No es una Catalana en tot cas es una espanyola que viu a Catalunya.

#14.2 Pere , Puigcerdà , 10/02/2012 - 15:14

Vols dir que hi viu ??

És català qui viu i treballa a Catalunya...

La Carme(n) fa temps que ni viu ni treballa a Catalunya...

#13 santsenc, Vila de Sants, 09/02/2012 - 15:32

Jo encara afinaria més, la Carme va demostrar que una catalana renegada pot quedar-se a les portes de liderar el PSOE