Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2009. 14:32h.

Montilla també s'atreveix amb Carod

"No comparteixo les opinions dels que volen manifestacions amb caràcter previ"

Montilla també s'atreveix amb Carod

Montilla, en el seu descans d'estiu. (Foto: ideal.es)

José Montilla també s'ha mostrat contrari a una manifestació prèvia a la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut. A l'igual que el secretari general d'Esquerra (ERC), Joan Ridao, company de partit de Josep-Lluís Carod-Rovira, el president del Govern ha desacreditat la proposta del seu vicepresident. "Estic convençut que l'Estatut és constitucional i que el TC avalarà la seva constitucionalitat i per tant no comparteixo les opinions dels que volen organitzar manifestacions amb caràcter previ", ha dit Montilla en una entrevista al diari andalús Ideal.

"Seria posar-se la tireta abans de la ferida. És una irresponsabilitat actuar com si l'Estatut fos inconstitucional", ha afegit Montilla, qui ha recordat que la proposta de Carod era a títol personal i no expressa el desig del conjunt del Govern. "(Carod) està en el seu dret d'expressar la seva opinió, una opinió que evidentment jo no comparteixo", ha indicat el president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 la clau rovellada, Catalunya socialista!, 21/08/2009 - 21:27

Tot.hom s´atreveix amb els de la clau,ostres i aixó que la filial del PSOE a Catalunya no té majoria i os necessita hehe pallassos!

#4 Alcampelló, Barcelona, 21/08/2009 - 19:28

Uy, esto pinta mal. Si hasta Montilla le pica en la cresta, me temo que, como pasa con los pollos, la jerarquía de Carod está en declive. Veremos si devuelve los picotazos. A lo mejor lo instalan en una embajada. Allí los picos son de oro y no duelen.

#3 salvador, mollet del valles, 21/08/2009 - 18:55

Son com els de l'anunci del Duracell: duren,duren,duren.....En un altre pais el vicepresident hauria dimitit desprès de que el president li digui indirectament "irresponsable" però en Carod ja diu que si troba molt bé en el tripartit!!!

#2 manel ferran, BCN, 21/08/2009 - 17:56

Lògic que s'hi atreveixi...¡ Tots els senyors s'atreveixen amb les minyones...¡ i se les carden si volen...¡¡¡ No recordeu la cançó del "Senyor Ramón empaita les criades...? Si a sobre la criada és tonteta i botiflera...¡¡¡¡

#1 JPC, Barcelona, 21/08/2009 - 17:13

El president es fa caquetes sols de penwsar que els "amos" del PSOE es puguin incomodar.
Ai Déu meu, quin mal hem fet els catalans?