Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2010. 11:07h.

Montilla també s'atreveix amb l''Avui'

El president va descartar ser entrevistat per Mònica Terribas a TV3

Montilla també s'atreveix amb l''Avui'

Carme Chacón i José Montilla, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha concedit una entrevista a l'Avui, després de que ahir en concedís una altra a El Periódico. Aquestes dues entrevistes arriben després que el president cancel·lés una entrevista amb la directora de TV3, Mònica Terribas, dijous passat.

En l'entrevista, Montilla manifesta que "el meu pla B és fer complir el pla A, l'Estatut que vàrem votar”. Sobre la manifestació del proper dissabte 10 de juliol, demana que "hi hagi una assistència massiva. I de xifres, ja ho sap vostè, després tothom hi dirà la seva. En tot cas, penso que serà una manifestació multitudinària".

Preguntat sobre la negativa de la ministra Chacón a assistir a la manifestació contra la retallada de l'Estatut, Montilla ha expressat que "si Chacón diu que té altres compromisos és que els té. El PSC està ben representat en la manifestació” i ha afegit que "si hi ha una persona que no pot anar a la manifestació perquè té altres compromisos, no passa res. El PSC hi serà".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Barcelona, 05/07/2010 - 13:59

L'Avui ara és com qualsevol altre diari, propaganda sociata. Per culpa d'Esquerra ja és com els altres. Però tot i ser com els altres, fa més ràbia perquè, l'Avui, abans, no era com qualsevol altre diari.

#8 carlos, bcn, 05/07/2010 - 08:54

Montilla hagues estat un bon president si no fos lastrat per erc i ic

#7 Oriol, BCN, 04/07/2010 - 21:54

Jordi, amb el suport incondicional d'E(exRC) tot resulta més fàcil d'entendre.

Montilla demostra que és un covard, per negar-se a ser entrevistat per una professional.

Això sí, amb les ensabonades del Fuentes, s'hi troba de meravella.

#6 jordi, bcn, 04/07/2010 - 19:12

Entre la Terribas i el Sr.Xavier Sala Martin el deixan "grogi",encara que costa aceptar que sigui president de la Generalitat una persona que no ceneix cap estrofa del Virolai,i que va pasar els seus primers 18 anys fora de Catalunya.

#5 catalunya lliure del psoe, catalunya, 04/07/2010 - 18:51

És normal. Cada vegada que l'entrevistat la Terribes, en montilla ha quedat en ridicul. El proper pas serà fotre fora la Terribes de TV3 per que els hi fa nosa. Ja s'encarregarà l'esclau del psoe, subdit de la crosta nacionalista. Lamentables !!!