Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2010. 17:28h.

Montilla té uns estalvis de 365.000 euros

La casa de Sant Just Desvern és de la seva dona

Montilla té uns estalvis de 365.000 euros

Montilla, durant l'acte a Girona

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha anunciat que “amb les mans obertes, els ciutadans avui mateix coneixeran el meu patrimoni” i ha afegit que “no em conformo amb això, perquè no es tracta que ho faci un o altre candidat, que sigui un fet aïllat o anecdòtic”. Montilla té 13.000 euros en comptes corrents, 87.615 euros en plans de pensions i 265.000 euros en participacions en fons d'inversió i altres actius financers. Això fa una suma de 365.516 euros. A més, el candidat del PSC no té béns immobles, ja que la casa on viu és propietat de la seva dona, Anna Hernández, i tampoc té cap cotxe al seu nom, ja que no condueix

En aquest sentit, Montilla ha volgut deixar clar que “m’interessa que sigui un pas endavant que comprometi a totes les forces polítiques”, tot indicant que “en el meu cas, no és un gest ni una mesura electoral, ni poc meditada, perquè des de fa mesos en el PSC estem treballant en un Contracte de Servei Públic que impulsi la regeneració política basada en la transparència i les bones pràctiques”. Aquest Contracte ha de comprendre tres grans àrees d’actuació: Compromisos de transparència econòmica personal, Compromisos de qualitat en l’exercici de la funció, i Compromisos d’exemplaritat en l’activitat política i pública.

Montilla ha fet aquestes declaracions en un míting a l’Auditori de Girona, davant d’un miler de persones, on acompanyat del vicepresident i Ministre de l’Interior del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, el cap de llista per Girona, Joaquim Nadal, i l’alcaldessa de la ciutat, Anna Pagans, ha explicat que aquest Contracte farà que “els diputats i càrrecs electes de l’Administració de la Generalitat donaran compte, des de l’inici fins al final del seu mandat, de les seves activitats, dels seus béns i interessos, i aquesta informació serà accessible per la ciutadania”, ha reblat. “Presentarem les iniciatives legislatives adients a l’inici d’aquesta legislatura, serem els primers en impulsar aquestes mesures i en aplicar-les”, ha sentenciat.

D’aquesta manera, la informació continguda en aquestes declaracions també “haurà de permetre contrastar el compliment de la normativa sobre retribucions”, ha indicat Montilla, al mateix temps que ha matisat que “els diputats i càrrecs electes no podran tenir interessos no declarats a l’estranger i aquells que incorrin en frau fiscal hauran d’abandonar la seva responsabilitat”. A més, el candidat socialista s’ha referit al compromís de “treballar pel compliment del programa de govern o, en el cas dels parlamentaris de l’oposició, pel compliment del seu programa electoral”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Alexei, Barcelona, 22/11/2010 - 15:36

I d'on ha tret aquests calés?

#12 Paradox, Lleida, 21/11/2010 - 21:17

Y LA SEVA DONA? quanta pasta te? perque amb la quantitat de carrecs que te potser el passa davant i tot. QUINA VERGONYA DE PAIS, aquest paio que va vindre amb una sabata i una espardenya, amb un borreguero desde Iznajar, que ningu sabia on era fins ara, i mitel multi-multi milionari i sense estudis.

#11 Frank, Berga, 21/11/2010 - 20:01

Y toda esa pasta sin haber tenido que se sepa ningun trabajo en al empresa privada solo con los sueldos de cargos publicos. y luego a los funcionarios le bajan un 5 % de sueldo para que no lleguen nunca atener lo que el tiene.

#10 Ramon, Barcelona, 21/11/2010 - 11:35

La sucursal del PSOE es presentarà als ajuntaments de Girona, Barcelona amb l'objectiu de perllongar-hi la seva estada al poder fins els 36 anys. Com el franquisme. Ara, això sí, els sociates i els seus palanganers troben que 23 anys seguits de Generalitat no sucursalista van ser massa.

#9 anna, barcelona, 21/11/2010 - 11:08

i els parkings de cornellà? no en tenia més de 100?...deuen ser a nom d'un altre també