Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2009. 08:49h.

Montilla vol rebre Obama a la Generalitat

Presidència estableix els primers contactes per aconseguir la visita del president nord-americà

Montilla vol rebre Obama a la Generalitat

Obama, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha iniciat els contactes oficials amb el Departament d'Estat d'EE. UU per aconseguir que el president Barack Obama visiti la Generalitat, coincidint amb la cimera que se celebrarà a Madrid el mes de maig del 2010 sota la presidència espanyola de torn de la Unió Europea, segons informa La Vanguardia.

Montilla ha encarregat a un representant del gabinet de Presidència el contacte amb l'equip demòcrata i la impressió de la primera reunió amb el responsable d'assumptes relacionats amb Espanya del Departament d'Estat no va ser dolenta. L'alcalde Jordi Hereu ja va enviar el juliol una carta d'invitació a Obama.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 lluigi, CAT, 16/11/2009 - 20:47

Seria un puntazo. Molt important i util. Llastima del President que tenim. Quina vergonya¡¡¡ I si es poses "malalt" i el rep el President Pujol?

#5 Perot lo Lladre, Barcelona, 16/11/2009 - 17:42

No sigueu tanoques! Per molt lamentable que sigui aquest indocumentat que tenim de President es molt més important rebre la visita del líder del món lliure que les televisions de tot el món obrin els telenoticies amb la foto d'Obama a la Generalitat!!

#4 que no ens passi res..., Sarrià-St Gervasi (barri agermanat amb Corleone), 16/11/2009 - 15:55

El venedor de fitxes als autos de xoc de les festes del barri també vol rebre Michael Schumacher

#3 GaiterLlobregat, París, 16/11/2009 - 15:35

Quina vergonya.... no vull que el president dels USA vegi el personatge que tenim per President... que el rebi el M.H.P. Jordi Pujol, encara que sigui en qualitat d'ex-President de la Generalitat, segur que en traurem molt més profit, i no només una foto

#2 ccc, bcn, 16/11/2009 - 10:41

podria el Molt Honorable dedicar més temps a acabar amb la corrupció de membres del sue partit i a aportar mesures útils contra la crisi en comptes de perdre el temps en coses com aquesta