Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2009. 21:27h.

Montserrat Nebrera farà la competència al PP

L'exdiputada promou el seu propi partit

Dos anys després de dir al Majestic que "la política catalana es una charca ponzoñosa", Montserrat Nebrera ha tornat a aquest hotel del Passeig de Gràcia de Barcelona per presentar l'ideari del seu nou partit polític. L'exlíder del PP català s'ha donat un marge de tres mesos per concretar la seva nova plataforma pública i ha indicat que "mai més parlaré malament de ningú". "Ni de Zapatero, ni de Rajoy, ni de Mas", ha afegit Nebrera.

"Entrarem al Parlament i serem la sorpresa més gran que hi ha hagut a Espanya en els últims trenta anys", ha vaticinat Nebrera, qui s'ha definit com a "lliberal conservadora".

L'exdiputada a l'hemicicle autonòmic ha defensat "una segona transició" a Catalunya i Espanya, un "canvi de paradigma" que els actuals polítics no poden fer, segons la seva reflexió. Nebrera ha assegurat que "el canvi no es pot fer des de dins" i que "es viu molt bé a la política", però ha defensat que cap càrrec electe ha de deixar la seva professió per la vocació pública. "Que ningú depengui de la política", ha remarcat.

En aquesta segona transició, Nebrera ha assegurat que "Catalunya i Espanya han d'anar de la mà". I ha reclamat la llibertat individual de cadascú com el motor per fer una nova política.

Montserrat Nebrera, a l'acte del Majestic
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/12/2009 - 20:52

Eran muchos y parió la abuela.
A este paso vamos a tener PUC (Partido Unico Catalán) para rato
También puede pasar que gente sensata de CiU, que la hay, se vaya con Nebrera y gente decente del PSC se siga pasando
a Ciudadanos y el PUC, a la calle.

#17 Pere, Sabadell, 02/12/2009 - 20:12

Malgrat tot, al menys la Nebrera parla clar i català. Ànim Montse!

#16 Mr X, bcn, 02/12/2009 - 14:58

Òstres, Innocenci!:- tot això que dius és cert!!?? No saps quina decepció acabo de tenir, noi! Ja no la voto.

#15 amoscaciques, girona, 02/12/2009 - 14:23

Ara mateix, l´unionisme espanyol està dividit en el federalisme PSC, l´autonomisme PPC, l´antinacionalisme català (C's i UPYD) i la PXC (ultradreta catalna no independentista). L´espai q ocuparà el partit de la Nebrera...ha de ser entre aquests.

#14 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 02/12/2009 - 13:22

On s\'ha de firmar per apuntar-se?