Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2015. 22:40h.

Montserrat Tura abandona la política

L’exconsellera del tripartit es dóna de baixa del PSC i de Moviment d’Esquerres

Montserrat Tura abandona la política

Fotografia d'arxiu de Montserrat Tura.

L’exconsellera de Justícia i d’Interior, Montserrat Tura, ha abandonat la política activa. En declaracions al programa ‘El Balcó’ de Ser Catalunya, Tura ha anunciat que el 28 de setembre va donar-se de baixa del PSC i també de Moviment d’Esquerres.

“Amb la més absoluta de les tristors”. Així va prendre la decisió d’abandonar el partit dels socialistes, formació en la que ha militat durant més de 30 anys, segons ha  explicat Tura.

Qui fou consellera en època del tripartit ha relatat que va “sentir aquest dolor” quan “em vaig posar davant del consell nacional i vaig dir: m'he enfilat a aquesta tarima mil cops i sento que no només no s'atenen les meves propostes, sinó que ja ni se m'escolta".

Però “molt més greu” li sap la baixa de Moviment d’Esquerres, partit que ella mateixa va ajudar a fundar. La raó que ha esgrimit és l’aposta secessionista que ha adoptat la formació integrada per Marina Geli o Jordi Martí, entre d’altres exsocialistes.

“No podem sumar-nos a l’independentisme sense més. El socialisme és molt més que això”, ha conclòs Montserrat Tura.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#25 Manolo, Barcelona, 18/10/2015 - 18:37

Ha compartido demasiado tiempo su vida política con los burgueses socialistas camuflados de izquierdas como los Nadal, Maragall, Raventos, Serra, Geli, etc etc para que ahora nos venga llorando como de izquierdas

Nada que agradecer

#24 E. Velasco, Barcelona, 18/10/2015 - 14:32

No la echaran de menos, ya está Irene Lozano, con lo que haga falta para reemplazarla, bueno no aquí en Madrid. Si Pedro dijerá para afiliarse y se tendra cargo, una rosa en la solapa. Si dijera, cuando se venga bragas o canzoncillo mejor lavado en la mano, todos con la ropa interior.

#23 N. Olivenza, Badalona, 17/10/2015 - 07:26

pillar un buen lugar, como los de Tura en su momento, me refiero a Irene y dirá que no dijó, que no ha hecho, que si que ha hecho. Que se deslomen los demás pero ella número 2 creo por Madrid. Mucho rollito pero pan poquito (para los demás) y las vianda sublimes para ella

#21 Josep , Mollet, 16/10/2015 - 18:28

La política perd una persona competent i molt valida, va ser un bona alcaldessa i una gran consellera d'interior i de Justícia. I ho diu algú que no la va votar mai.

#20 botifler1914, Bcn, 16/10/2015 - 13:59

Hace tiempo estaba muy bien valorada pero ya se ha encargado de emborronar su recuerdo.
Otra victima del procés