Publicitat

Erigit per l'Ajuntament de Ribes de Freser

Monument al 9N

Mas, signant el decret del 9N

L’Ajuntament de Ribes de Freser ha organitzat aquest dissabte un acte de suport pels condemnats pel 9N en el transcurs del qual s’inaugurarà un “monument al·legòric a favor del dret a decidir” i es farà un reconeixement “a les persones encausades i condemnades per exercir el dret a decidir”, segons ha informat el propi consistori. Fins al municipi es desplaçarà l’expresident de la Generalitat, Artur Mas; l’exvicepresidenta, Joana Ortega; l’exconsellera d’Ensenyament i diputada al Parlament, Irene Rigau; i l’exconseller de Presidència i exdiputat al Congrés, Francesc Homs.

L’acte, que ha estat promogut pel plenari municipal, començarà poc abans de les cinc de la tarda amb la inauguració del monument al·legòric a favor del dret a decidir. Posteriorment, l’expresident de la Generalitat signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament i començarà l’acte de suport que tindrà lloc al Cinema Catalunya.

El consistori afirma a la seva web que es tracta d’un “esdeveniment especial”. “Segurament un dels actes polítics més importants que s’hagin realitzat mai a la nostra vila, i que pren més importància arrel de la intenció del Govern de la Generalitat de Catalunya de tirar endavant el Referèndum per la independència del país”, rebla.

A l’acte hi assistirà la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal; el president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch; el president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez; el vicepresident segon d’Òmnium Cultural, Joan Vallvé; la vicepresidenta segona del Parlament, Anna Simó; i el secretari tercer del Parlament, Joan Josep Nuet.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Pedro Vidal, Barcelona, 10/06/2017 - 23:12

¡Nuet, el tontico converso se apunta a todo! ¡jajajajajaja!

#8 PQG, Península Ibérica, 10/06/2017 - 17:49

Qué recuerdos T_T cuando la gente de fuera de España y del resto de España todavía creían que los indepes podían ser mayoría. Ahora solo se lo creen los indepes...

#7 Albert Escarré Puig, Barcelona, 10/06/2017 - 14:25

#7

Leí, hace unos días, que el mundo del CIRCO y de lo PAYASOS, estaba en CRISIS. ¿ Pero..¿ quién lo dijo ". Sigue a estos politiquillos separatistas, y verás las PAYASADAS, QUE DÍA TRAS DÍA, POBLACIÓN TRAS POBLECIÓN, van montando CIRCOS, que hacen LLORAR de pena. ¡¡Visca CATALUNYA !!!

#6 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 10/06/2017 - 06:14

Enaltir delinqüents jutjats i penats no forma part de les tasques a desenvolupar per un ajuntament democràtic. Si els actes suposen la més mínima despesa de diners públics, pot ser malversació.

#4 Escamarlà, Barcelona, 09/06/2017 - 22:35

Veig que el gran Nuet persisteix en això se tonto útil.