Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2017. 10:13h.

Mor el president de Convergència

Jacint Borràs és el pare de la consellera de Governació

Mor el president de Convergència

El president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i pare de la consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha mort aquesta matinada a l'edat de 84 anys. Borràs va ser un dels fundadors de CDC i a hores d'ara presidia el partit i dirigia un petit equip per a la seva liquidació.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una entrevista de Rac 1, ha expressat el seu condol i ha mostrat un "agraïment immens" cap a ell, del qual ha destacat el seu "caràcter, la seva bondat i la seva alegria".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/09/2017 - 12:43

Descanse en paz.

Últimamente nos han abandonado algunos cargos convergentes, no se si será por la media de edad de esa formación, por el estrés inherente a su deriva política, o por ambas cosas.

En cualquier caso, reitero, DEP.

#1.1 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , OTROS DEL P.P. SE TIRAN UN TIRO LA CORRUPCION PASA FACTURA ALGUNOS, 13/09/2017 - 08:13

ELS DE CONVERGENCIA Moren de VELLS MUEREN DE VIEJOS Los del P.P. Mueren porque se pegan un tiro a la cabeza NO Soportan la presion de la Corrupción i acusaciones he . MORIR DE VIEJO ES NORMAL cosas de la vida nos pasara a todos EL SUICIDIO TIRARTE UN TIRO ya no es normal ¿ Verdad que no ? ESPLUGUENÇ 12:43