Política · 5 de Maig de 2014. 17:39h.

Mor el president d’ERC a Vilanova

Oriol Papell ha traspassat als 31 anys

Mor el president d’ERC a Vilanova

Papell, en una imatge d'arxiu

Oriol Papell, president d'ERC a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), ha mort aquesta matinada de forma sobtada, als 31 anys d’edat, a causa d’un atac de cor, segons ha informat el partit.

Papell, llicenciat en Química, va ser també regidor de Castellar del Vallès entre els anys 2007 i 2011 i president de les JERC de la mateixa localitat.

El passat mes d’octubre, amb un 98% dels vots favorables, va ser escollit president de la secció local d’ERC a Vilanova i la Geltrú, localitat a la qual s’havia traslladat aproximadament un any abans.

Diversos dirigents de la formació ha lamentat la mort de Papell mitjançant les xarxes socials. Una d’elles ha estat la també vicepresidenta del Parlament Anna Simó. “No me'n sé avenir, de no retrobar-nos mai més. Ens carreguem la teva lluita amb l'enyor a l'esquena perquè arribi a bon port”, ha assegurat al Twitter.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#20 CATALÀEMPRENYAT, BARCELONA, 06/05/2014 - 13:38

Sòc militant de Ciutadans i nomès vull expresar el meu condol a la familia i amics de l´Oriol. Res més. D.E.P.

#19 Laura, Vila de Gràcia, 06/05/2014 - 12:19

La viva imatge d'un "feixista intolerant independentista nazi", oi pepe andorra? koprotkin vic etc etc? Hauríeu d'enviar la foto perquè la publiqués el Mundo a la portada. La cara és el reflex de l'ànima i aquest noi que la mort s'ha emportat abans d'hora parla d'una persona bona que estimava.

#18 JosepPages(Cardedeu , VALLE ORIENTL, 06/05/2014 - 05:07

VIVIR MORIR TAL VEZ SOÑAR ,avegades lo pitjor no es morir es viura sempre patin molt No saber si dema tindras menjar per tu i els teus fills i dona si podras pagar el lloguer Viura per mirar com pateixen els teus flls no es viure .Cuan pateixes aixis esperes la mort per deixar e patir

#17 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 06/05/2014 - 04:59

Los Que mueren luego viven siempre mas en nuestros corazones y recuerdo.NADIE MUERE SI SE LES RECUERDA Solo mueren cuando seles olvida Recordeu sempre al familiar que senva que li toca morir penséu nosaltres tambe hu faren nomes que mes tard cuan arribi la nostra hora JO no tin por a morir

#16 JosepPages(Cardedeu , VALES ORIENTAL, 06/05/2014 - 04:42

Que descansi en Pau i el condol a la seva familia .JO ser com pateix una familia cuan perden un familiar tan jove , a casa ban perdre un germa als 22 anys jo en tenia 23 anys El meva ensenyar a portar cotxe Cuan arriba la hora de morir un tan es siguis jovecom gran els familiars pateixen