Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2014. 09:10h.

Mor un agent dels Mossos després de ser envestit en una benzinera

Feia un control amb dos policies més, que es troben en estat greu

Mor un agent dels Mossos després de ser envestit en una benzinera

Lloc de l'accident (imatge: TV3)

Un agent dels Mossos d'Esquadra ha mort com a conseqüència d'un accident que hi ha hagut aquest matí a la C-53 al municipi de la Fuliola, prop de Tàrrega.

Un cotxe ha envestit una patrulla de dos agents quan es trobaven en una benzinera fent una vigilància estàtica i ha deixat en estat crític un dels mossos, que ha estat traslladat amb helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona, on no han pogut salvar-li la vida.

L'altra agent ha estat ingressada a l'Hospital Arnau de Vilanova, de Lleida, en estat greu però estable. El conductor que ha provocat l'accident ha resultat ferit lleu i també està a l'Arnau de Vilanova. De moment, es desconeixen les causes i les circumstàncies de l'accident.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Aleix, Bcn, 05/01/2015 - 11:10

La llei mordassa no permet comentar adequadament aquesta notícia a les xarxes socials.

#6 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 03/01/2015 - 06:09

Critiquen a lesPolicias y jo sóc el primer de feru Perocal reconeixer quefan avegades feines ben perilloses El altra dia unPolicia Nacional nomes demanaba la Documentacio a una persona al costat de les vies del tren Cuan aquesta persona tira al policia alas vies del tren iel mata Qui fa aixo?

#5 Josep Pagès I Canaleta de Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 02/01/2015 - 07:59

Sa de posar Controls de tota mena ,, en especials Controls Contra el Alcohol hi Drogues ala carretera al volante Ara si tindra que millorar molt mès la Seguratat dels Mosos de Escuadra Sa de apendra de aquestes desgracias per què no tornin a pasar sa de fer algu FETS NO PARAULES Calen ara ja

#4 Iñigo, Salou, 01/01/2015 - 16:12

Lo primero lamentar lo ocurrido.
Lo segundo manifestar mi desconocimiento de las causas del triste accidente.
Lo tercero comentar que a menudo los mossos se colocan en posiciones peligrosas, no se sí son necesarias, pero más de una vez he pensado que se ponían y ponían en peligro.

#4.1 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 02/01/2015 - 07:55

Iñigo te digo lu que baix llegir al respecte el conductor el cotxe que va fer aixo DIO Negatibo en Alcohol no fue causa del Alcohol ni drogas Ara se investigan altres causes quel cotxe li pases algu de motor tambe Es veritat ELS Mosos de Escuadra es posen en perill Aixo sa de correjir evitar

#3 ali, Valencia, 01/01/2015 - 11:56

Sempre que els he neceasitat (2 vegades per questions greus)...m'han respost eficientment i displicentment, unes persones que saben demostrar-te on son i com de preperades estan. DEP. Gràcies per ser valents i posar la vostre vida al nostre servei.