Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2018. 14:09h.

Mossos adverteixen que "fins aquí hem arribat"

El portaveu del sindicat majoritari afirma que Torra és "molt irresponsable"

Mossos adverteixen que "fins aquí hem arribat"

El portaveu del Sindicat de Mossos d’Esquadra, Toni Castejón, ha estat entrevistat en diferents televisions, com ara TV3, on ha criticat que "el president demani que els CDR pressionin, ho valorem com a molt irresponsable. És el president de la Generalitat i ha de ser prudent".

"Ahir va fallar tot. Les imatges parlen per si soles. No hi havia dispositiu. És un fet gravíssim", ha lamentat. "Sembla una cosa simpàtica llançar pintura a la policia. Això és un atemptat contra l'autoritat. Després hi ha càrregues policials i la gent demana explicacions", ha afegit.

Castejón, en declaracions a Telecinco, ha reconegut que quan va veure les imatges del Parlament "em bulli la sang" i ha reivindicat que "els meus companys van ser herois". "No hi havia ni una patrulla perquè tots van venir aquí sense tenir la formació d'ordre públic".

"Van venir a defensar el Parlament, amb dos...", ha remarcat, a més de condemnar la "incompetència política que tenim". "Prou de tirar pedres, pintura i ous als mossos i que no es pugui carregar. Fins aquí hem arribat. S'ha acabat".
 

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#29 Sergi, Bcn, 02/10/2018 - 22:30

Lo que demuestra que han estado politizados....esta es la república BANANERA!

#28 Albert, BCN, 02/10/2018 - 21:09

Pujolone, Mas, Motxo, Racistorra... vaia colla de inutils que hem tingut de presidents, pero es el primer cop a la historia que els propi cos policial català diuen a un president de Catalunya que es un irresponsable. s'ha de ser inutil per que et diguin aixo.

#27 Fabián, Manlleu, 02/10/2018 - 20:46

Sr Castejón despues de incumplir vuestro juramento a la Constitución y al Estatuto de nuestra autonómia, aparte de traicionar también a los otros cuerpos de seguridad del Estado y a la mitad de los catalanes unionistas. ¡¡Ahora os toca pringar!!.

#26 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 02/10/2018 - 17:45

Tiene gracia que el mayor logro de este segundo 1 de Octubre haya sido que muchos mossos se harten del régimen laci y muchos ciudadanos catalanes se reconcilien con ellos.

#25 Didac, Barcelona, 02/10/2018 - 17:32

Ara han d'alçar-se contra els sediciosos i els sindicats majoritaris s'han d'amaparar en la justicia i denunciar els capos que estan pervertint l'ordre en contra de les lleis. Ho tenen ben fàcil, els bandarres que els manen criden a la desobediencia doncs ells han de seguir-los. Denunciar al porter de discoteca i a tots els sediciosos i desobeir