Política · 12 d'Abril de 2019. 18:47h.

Mossos en defensa de Vox

Carreguen contra antifeixistes per obrir pas a l'acte

Els Mossos d'Esquadra han carregat aquest divendres a la tarda contra una trentena de manifestants antifeixistes que s'havien aplegat per protestar contra un acte de Vox que té lloc al Centre Cívic de la Salut de Barcelona per garantir l'accés als assistents a l'esdeveniment.

Els antifeixistes han intentat impedir el pas del personal organitzador de Vox. Els membres del partit han rebut empentes per part dels manifestants quan accedien al recinte amb el material del partit.

Els concentrats han increpat al personal del partit i els han cridat "fóra feixistes dels nostres barris" i "pim pam pum, que no quedi ni un" aprofitant que no hi havia presència policial. Els Mossos d'Esquadra han aparegut minuts després i han carregat contra els manifestants que s'havien aplegat a l'entrada de l'edifici. Després de la càrrega policial, els manifestants han increpat els assistents a l'acte mentre accedien al recinte gràcies al cordó policial.

En l'acte participa el cap de llista per Barcelona de Vox al Congrés Ignacio Garriga, la presidenta del partit a Barcelona Lola Martín i el membre del Comité Executiu Jorge Buxadé.

93118-foto7.jpg

Cops de porra contra els antifeixistes en un acte de Vox
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 angeles, barcelona, 15/04/2019 - 12:51

Llamemos a las cosas por su nombre, violentos, vacíos de vida propia, mala gente, tristes, totalitarios y con mucho tiempo libre. simplemente.

#12 Canatenc, Canet de Mar, 13/04/2019 - 19:32

Buch dimissió!!

#11 antoni, madrid, 13/04/2019 - 12:14

Desacertat "antifeixistes". Siguin més rigurosos.

#10 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 13/04/2019 - 11:55

Lo único que estos 'antifeixistes' están consiguiendo es que cada vez tengamos más simpatías por VOX. Supongo que es también lo que persigue este partido. Por cierto, la confusión entre 'antifeixistes' e 'independentistes' cada vez es más clara y, después del golpe de estado del año 17, no sé si habría que empezar a llamar a cada cosa p

#9 Kropotkin, Vic, 13/04/2019 - 11:44

¿En vez de "antifascistas", no sería más correcto llamarlos fachas y acabamos antes? Jua, jua, jua,...