Publicitat
Política · 24 de Març de 2020. 12:52h.

Mossos fan pinya amb l'Exèrcit

També Guàrdia Urbana i Bombers

Mossos fan pinya amb l'Exèrcit

El tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha publicat un vídeo al seu compte de Twitter on apareixen representants de l'Exèrcit, UME Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i bombers a la Fira de Barcelona, on s'ha habilitat un pavelló per a persones vulnerables.

Batlle dóna les "gràcies a tots els Cossos de Prevenció, Seguretat i Emergències". "Des de Barcelona per als nostres ciutadans, contra la pandèmia. Entre tots ho aconseguirem", diuen els diferents representants dels cossos de seguretat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ojotuerto, Calafell.tab, 24/03/2020 - 19:12

Que grande el ejército !!!! Mujer, con raíces hispanoamericana !!!!!! No querías emigración latinoamericana Pujol..... Dos tazas. Esto es feminismo del bueno. Con honor y representando a Espanya. Gracias.

#7 ferran, jonestown, 24/03/2020 - 17:27

donaireeeeee...

#6 Marti, Barcelona, 24/03/2020 - 15:18

Tot es comediota, no son de fiar. Fins que no hi hagi una purga severa començant pel Drapaire que ha d'estrenar una habitació entre reixes i acabant per desinfectar tots aquells amb vocació de Genestapo la fiabilitat es nula. Amb els precedents que tenen aquests haurien d'estar sota les ordres d'un General de la GCivil i els farà homes.

#5 Neferu, Barcelona, 24/03/2020 - 13:57

Así ha de ser.Somos un país con diversas culturas pero, un país, y cuando un trozo de ese país necesita ayuda, las distintas fuerzas central y autonómicas acuden a dársela. Eso es lo normal y es el sentir de todos los españoles. Son los intereses de políticos acomplejados los que intentan separarnos, los que intentan sembrar odio y rechazo ent

#4 Barcelona forever, Barcelona, 24/03/2020 - 13:49

Olé, olé i olé. Demostrem qui és Barcelona, una ciutat lliure, desacomplexada, cosmopolta, agraïda. Burles, manies i fòbies no fan pels bons barcelonins, només per caps grossos, i quadrats . Barcelona i els seus carrers, quan es tornin a omplir de vida, de TOTS