Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2018. 09:35h.

Mossos "fins els nassos" de Buch

Un sindicat acusa al conseller i Torra "d’utilitzar-nos de forma partidista"

Mossos "fins els nassos" de Buch

(foto:TV3)

Uspac, sindicat dels Mossos d’Esquadra, reclama en una carta al conseller d’Interior, Miquel Buch, que “deixi, d’una vegada per totes, de fer política amb els funcionaris del cos de Mossos d’Esquadra, i preocupis de les nostres condicions de treball, ja que no ha mogut ni un dit des que està al càrrec”.

“USPAC va negar-se a reunir-se amb vostè fins que no respectés a tots els mossos com a institució i com a persones. A vostè i al Govern presidit per Joaquim Torra no els importem el més mínim, excepte quan es tracta d’utilitzar-nos de forma partidista com van fer l’1-O o estan fent ara: posant-nos al mig d’un debat polític del qual tornem a sortir esquitxats i, com a investigats els de sempre, els agents de a peu, els quals únicament seguim instruccions dels nostres comandaments”, critiquen.

En aquest sentit, culpen a Buch de "l’apertura d’unes diligències a Fiscalia contra els agents que, seguint ordres dels seus comandaments, van procedir a identificar als individus que estaven participant en els incidents on es va requerir, per part de la sala, la nostra presència".

"Des d’USPAC li demanem que tant vostè, com el Director General de la Policia, Andreu Joan Martínez i Hernández, i el cap de la Prefectura de Policia, Miquel Esquius, presentin un escrit signat assumint tota la responsabilitat i exculpant a qualsevol agent donat que han obeït les seves ordres", reclamen.

"Un consell: no s’enganyi i que ningú l’enganyi, senyor Buch, té a tot el CME 'fins als nassos' de vostè i del seu Govern", asseguren, a més de denunciar que pel que fa a les condicions laborals "estem més a prop de semblar una policia de qualsevol república 'bananera' que la d’una gent com es mereix el poble de Catalunya. Els mossos i les seves famílies no estan a la seva agenda política".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Vikander , tremp, 31/08/2018 - 13:42

Pues iros preparando mossos, porque estos cobardes no moverán un dedo por vosotros, es más, si la culpa recae sobre alguien , ellos se la quitarán de encima y os la endiñarán a vosotros.

#10 Yopyop, Tabarnia, 30/08/2018 - 20:14

USPAC: "¿Qué hay de lo mío?"

#9 Txell, Tarragona, 30/08/2018 - 18:38

gracies USPAC, hasta el moño d'aquests incompetents i tots els que van desfilant puig, Espadaler, jané, tots del 1r al ultim

farts de ser utilitzats i expoliats al mateix temps

A mi em roba Catalunya em roba el meu Govern, FAS, baixes, pagues extra tot el que m'han robat ells

deixem de ser tant rucs companys ja nhi ha prou de ser rucs

#8 pepe, andorra, 30/08/2018 - 15:11

el dia q identificaron a unos niñatos por pegar banderas españolas por toda BCN acusandoles de violar la normativa municipal, sin competencias para ello y despues no hacer lo mismo con los separatas ya les califica como lo q son, una policia politica al servicio del separatismo, la dimision y a buscarse un curro honrado es la solucion.

#7 Alejandro, Barcelona, 30/08/2018 - 13:42

Pues no tenéis por qué obedecer órdenes arbitrarias que atenten a vuestra ética y vuestra moral, recordar los claveles en la boca de los fusiles de la policía portuguesa. Nunca se verá un gesto así en España por sus fuerzas de seguridad, no hay ni ética ni cataplines suficientes.