Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2017. 10:37h.

Mossos i Policies Locals fan costat a l’Estat

Requisen cartells a membres de la CUP, que els acusen de “mercenaris” i els adverteixen que “en un poble ens coneixem tots”

Mossos i Policies Locals fan costat a l’Estat

Agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local han obeït les ordres de la Fiscalia i han retirat la publicitat del referèndum a diferents localitats catalanes, com ara Figueres, Montcada i Reixach o Cerdanyola del Vallès. Aquest fet ha estat denunciat per la CUP a les xarxes socials.

La formació antisistema, a més, ha explicat igualment que els agents han procedit a realitzar diverses identificacions a militants del partit. En aquest sentit, la CUP de Figueres ha informat que “la policia municipal de Figueres ha vingut a aixecar acte per un acte pel Sí, segons ens diuen per ordre de la Fiscalia”.

“Els intents de repressió de l'Estat espanyol s'han traduït en algunes identificacions. No ens intimiden les amenaces!”, han remarcat. Per la seva banda, la CUP de Montcada ha criticat que “la Policia Local i els Mossos s'apunten a la festa de la dictadura!”.

“Els dos cotxes de Policia local han arribat junts, a mitjanit i al centre on sabien que iniciàvem la campanya. Han decidit ser el braç executor de la fiscalia i trincar militants d' @ercmiri les @Jercmir. Actuar així és ser un mercenari! Encara es justificaven dient que compleixen amb la seva obligació però en un poble ens coneixem tots! No ens aturaran”, han remarcat. 10755-1.jpg

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#39 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , NO TOTES LES POLICIAS LOCALS FAN LO QUE ORDENA ELS FISCAL DEL ESTAT ESPANYOL ESTA CLAR , 17/09/2017 - 20:18

NO Totes les Policias Locals estan amb el ESTAT ESPANYOL No totes OBEEIXEN LES ORDES DE LA FISCALIA DEL ESTAT .La de Cardedeu no impedeix penjin PANCARTES DEL SI i deixa fer Enganxades de Cartells Con uban deixar fer les policias locals de GRANOLLERS I TERRASSA .Ja policias retiren la campanya de OMNIUM CULTURAL i altres NO.La de Cardedeu no ufa

#38 Manuel Pujol, Badalona, 16/09/2017 - 11:58

Esto acabaría de una vez convocando un referéndum legal en el que pudiéramos participar todos y respetar la voluntad del pueblo español en permitir qué una región pueda ser independiente o no.

#37 Pep, Sevilla, 15/09/2017 - 18:30

Decena de miles de Policías Nacionales, Decenas de miles Guardias Civiles, Decena de miles de Policías Locales del resto de España dispuestos para actuar en defensa de la Constitución y de sus compañeros en cuanto el gobierno aplique la Ley de Seguridad Nacional. Nos conocemos todos FASCISTAS de la CUP.

#36 tonino, BCN, 15/09/2017 - 17:38

Con estos de la CUP, policías, chaleco y pistola al cinto cuando esteis fuera de servicio. Si os preguntan, decís que es por el peligro del terrorismo islamista. Así, matais dos pájaros de un tiro.

#35 Dani Bcn, Bcn, 15/09/2017 - 17:34

Señalando al discrepante y al servidor público. Del socialismo al fascismo sin pestañear.