Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2021. 19:32h.

Mossos indepes demanen depurar el cos de "deslleials"

Acusen "algun comandament" de connivència amb la justícia

Mossos indepes demanen depurar el cos de "deslleials"

Entitats independentistes formades per agents dels Mossos d'Esquadra com Guilleries, Mossos per la República Catalana i MossosXDemocràcia han emès un comunicat on demanen depurar responsabilitats als Mossos i acuses "algun comandament" de "connivència" amb la justícia.

Les vuit entitats que signen el text consideren que als dos mossos que acompanyaven l'expresident Carles Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya "se'ls acusa d'un fals delicte d'encobriment". La fiscalia demana tres anys de presó per a cadascun d'ells en un judici que començarà el pròxim 24 de maig a l'Audiència Nacional. "No hi ha cap 'encobriment' perquè no hi ha cap delicte que en sigui objecte", remarquen.

Aquestes plataformes sobiranistes acusen el jutge Pablo Llarena "d'actitud prevaricadora" per "activar el CITCO per fer seguiments i obtenir informació dels nostres companys i del president legítim, ja que va fer un ús i un abús de les eines de l'Estat per a la cerca de proves inexistents".

També destaquen "la connivència d'algun comandament del CME en elaborar atestats amb finalitats poc clares". "És l'hora que aquesta gent sigui depurada per deslleialtat al Cos de Mossos d'Esquadra i al Poble de Catalunya", sentencien.

Finalment, remarquen que els dos agents feien "un acte de generositat i responsabilitat personal" i exigeixen al Departament d'Interior i a la Prefectura del Cos dels Mossos que "intensifiquin el suport institucional (si aquest s'està duent a terme) cap als nostres companys".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#46 bejota, bcn, 26/04/2021 - 12:31

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".(HOY SON MOSSOS ,PERO PUEDEN DEJAR DE SERLO.)

#45 bejota, bcn, 24/04/2021 - 16:02

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#44 Laughter, L'H - España, 23/04/2021 - 19:50

Y yo que pensaba que en la academia de Mollet les enseñaban a actuar siempre en connivencia con la justicia. Pero claro, esto es Cataluña, fértil tierra de zumbados donde la vida se vive al revés.

#42 Lolo, Barcelona, 23/04/2021 - 16:28

#noupais

#41 Purria lazi, Mollerussa, 23/04/2021 - 15:54

Cualquier día los acusan de connivencia con la Ley..
Juas juas juas