Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2019. 19:47h.

Mossos per la violència

Agents indepes envien consignes dels CDR

Mossos per la violència

Quim Torra passa revista als Mossos, en una imatge d'arxiu

La plataforma Mossos per la Democràcia, que aglutina agents a favor de la independència, fa una crida a participar en una vaga general com a resposta a la sentència del procés amb els mateixos missatges dels CDR. “La resposta que està preparada requereix una reacció immediata però no serà només una acció concreta d’un dia”, diu el missatge publicat als canals de Telegram i WhatsApp dels CDR i Mossos per la Democràcia.

“Quan surti la sentència hauràs de deixar el que estiguis fent”, afegeixen. Tant els agents independentistes de la Policia de la Generalitat com els CDR afirmen que “la resposta que s’ha organitzat pretén generar una situació de crisi generalitzada a l’Estat espanyol que es prolongarà en el temps”. “No podran aturar la força de la gent”, reblen.

Mossos per la Democràcia i els Comitès de Defensa de la República proposen als ciutadans descarregar-se “els cartells i enganxar-los a classe, a la feina o als carrers del teu barri o poble” i estar pendent de les xarxes socials per conèixer les convocatòries de les protestes.

mossoscdr.png

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 Catanyol, Girona, 06/10/2019 - 14:57

Esto pasa por defender y ser leal a la Constitución...y el Donaire a su "aire"..
https://okdiario.com/espana/sancion-ejemplarizante-torra-mosso-entrevista-okdiario-8-meses-sin-sueldo-4651600

#22 Mossos, terme castellà, Chez Titole, 05/10/2019 - 10:41

Cos armat creat per Felip V amb una denominació provinent d'el mot "mozos" calatanitzat a mossos, previament havia existit el somaten (via fora, som atents) que sí tenía origen català. Veient la foto hom copsa que es tracta d'una paródia amb uns tios disfressats i fusells de Sissi-emperatriz,amb un tio lleig al paper de la Romy Schneider.

#21 Jordi BR, L'H, 04/10/2019 - 12:49

Com he dit sempre, crec que no s'hauria de tolerar que agents de l'ordre fessin públiques opinions polítiques, i aquest cas no és una excepció.
Dit això, una cosa és sumar-se a la crida de mobilització i l'altra demanar la violència, com menteix qui ha posat el titular. Si això no és crispar....

#20 lepero, Barcelona/Tabarnia, 04/10/2019 - 12:15

Spain only.

#19 Santi, Barcelona, 04/10/2019 - 10:20

Encara recordo les imatges d'aquell mosso el dia 1-octubre plorant a llagrima viva sense fer res. Es alucinant el ridicul que hem arribat a soportar d'aquesta colla de bandarres. Ni inspiren confiança i a sobre son ineptes, ineficaços i perillosos (aquells videos de tortures a les comisaries, conduccions temeraries), i ara instant a la revolta!